Lionel Messi bemutatkozására ugyan várni kell még jövő hét vasárnapig, azonban így is nagy érdeklődés övezi a napokban a párizsi csapatot. A hírek szerint Mbappé engedélyt kért a PSG-től, hogy a Real Madriddal tárgyalhasson, bár nem igazán értem, hogy miért. Rendben, hogy mindenkinek az az álma, hogy a Real, Barca, MU stb. játékosa legyen, de szerintem jobban tenné, ha még várna.

Történt ugyanis, hogy az arab tulajdonos és a csapat vezetői odatették magukat és építettek egy világválogatottat. Donnaruma, Sergio Ramos, Messi, Hakimi, Wijnaldum; és ezek csak az érkezők. Szerintem idén butaság lenne eligazolni, idén rekordot rekordra halmozhatna a párizsi sztáralakulat, de ő tudja.

Olvastam korábban, hogy ha ennyi szuper támadó van egy csapatban, akkor ki fog védekezni? Nos azért egy Hakimi-Ramos-Marquinos-Kimpembe vagy épp Diallo védőnégyes igen jól hangzik. Szerintem a kérdés inkább az, hogy melyik támadó maradjon ki?

Úgy néz ki, hogy Icardi az egyetlen biztos pont péntek este, hogy Mbappénak mennyire van kedve játszani az kérdéses. Bizonytalan Neymar, Veratti, Di Maria szereplése is. Mondjuk még így is világsztároktól hemzsegnek, a sok sztár érkezése szerintem felspanolt most mindenkit. Látszott ez a múlt héten is, a Strasbourg ellen már egész jól játszottak.

A Brest együttese két forduló után 2 ponttal áll a középmezőnyben, 2-2-es gólaránnyal. A Rennes és a Lyon ellen is sikerült ikszeljenek, itt szerintem örülhetnek, ha elkerülik a kiütéses vereséget.

2010 óta 0-1-10-es mérleggel állnak a csapatok, de a legnagyobb vereség is egy háromgólos volt csak. Péntek este szerintem ez is változhat, simán kinézem a mostani PSG-ből, hogy legalább három gólt rúgjon a Brestnek.

Brest - Paris SG: Total Goals by Paris SG - Over/Under tipp