Igazi kiesési rangadót rendeznek már a második fordulóban. Az első fordulóban látottak alapján a Fürth együttese kevés együttessel fogja tudni felvenni a versenyt, ha nem változtatnak, amíg lehet. Az első, hogy a 3-5-2-es felállás ebben az osztályban már nem tud mit kezdeni a Fürth együttese, illetve a 4-3-1-2 is behalt a kupameccsen a negyedosztályú Babelsberg ellen. Stefan Leitl egyelőre nem találja a megfelelő taktikát, ami az idei szezont illeti. Botrányos formában a hazai együttes, felkészülési+kupa+bajnoki mérkőzéssel együtt írd és mond hét mérkőzés óta nem tudtak nyerni a 2021/2022-es szezonban. Aki kikap a Bayern II-től, illetve a Würzburg Kickerstől is, szerintem sok jóra nem számíthat a szezon során.

A Stuttgart ellen mindhárom védő eszméletlen pocsékul szerepelt. Mindhárman 6-os osztályzat alatti eredményt kaptak a nemzetközi sajtónál. A hírek szerint melléjük kerülhet be a balszélre Jeremy Dudziak a Bielefeld ellen.

A Bielefeld együttese gólnélküli döntetlennel nyitott a Freiburg ellen, ami nem annyira rossz eredmény. Mindkét együttesnek szüksége van minden pontra, de kétlem, hogy itt kiegyezne bármelyikük is az egy egységgel.

A vendégek felé hajlok, szerintem a jobb forma bőven elég lehet arra, hogy máshogy álljanak a mérkőzéshez. Ha azt nézem, hogy a két keret között nincs nagy különbség, akkor sokat számít, hogy melyik együttes milyen hangulatban érkezik az adott találkozóra (30millió-44millió).

Várhatóan egyik együttes sem fog beállni védekezni, ez pedig jó hír lehet, ha gólokat várunk. Egy góllal még nem mehet biztosra egyik csapat sem, ezért az a tippem, hogy két gólt szerezve nyernek a vendégek. A legutóbbi négy egymás elleni találkozón mind a négyszer szerzett legalább két gólt a Bielefeld.

Greuther Fürth - Arminia Bielefeld: Arminia Bielefeld által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp