Legutóbb sem volt baj ezzel a tippel, bízzunk benne, hogy most sem lesz. Legyünk őszinték, a Brest-Clermont-Angers triótól benyelni 7 gólt, és szerezni 2 pontot, az ciki. Be is írtam a google-be most, hogy 'Lyon' 'Bosz', aztán a google kijavította, hogy Lyon busz :D

Látja a jövőt, mert szerintem Bosz hamarosan buszra ül, és elhagyja Lyont. E cikk pillanatában még ő edzi a csapatot, de szerintem még az sem kizárt, hogy már péntekig repül. Vagy ha nem, akkor jövő héten a Nantes elleni pofon után.

Kegyetlen pocsék a Lyon játéka, jó rajta nevetni. A védekezés katasztrófa, mentálisan nullák a srácok, összhang szintén nulla. Hétvégén Toko Ekambiék még elöl is egymás elöl vették el a helyzeteket, csak egyénieskedés megy, önzőzés. A Lyon jelenleg nem csapat, az más kérdés, hogy azért így is képesek helyzeteket kialakítani. Hétvégén is lőttek 3 gólt, és volt még jópár ziccer, amit elrontottak, elönzőztek. Nem jó a Lyon, semmilyen szinten, de ebben a Ligue1-ben azért így is van bennük gól.

Őszinte leszek, bárkivel játszott volna a Lyon, behúzom ezt a tippet. Ha Bivalybasznáddal játszik, akkor is. Vagy Felsőzsebaljával, tök mindegy, mindenki ellen képesek gólokat kapni. Előző bajnoki meccsükön az Angers 5-6 gólt is lőhetett volna, annyira szita a Lyon hátul, hogy képtelen akár egy félidőt is kihúzni. Amiért nem a Nantes győzelmet húzom az az, hogy a Nantes sem 'okos' csapat. Sok színes bőrű srác, tudnak futni, lőni, de nem tartom egy okos csapatnak a Nantes-ot.

A Lyon jelenleg tragédia hátul, de gót azért képesek lőni. Épp ezért maradok én a góloknál, mert Bosz és csapata győzelmi kényszerben van. Görcsösek is a Lyon védői, Emerson is nagyon idegen test volt hétvégén ebben az 'egységben'. Slimanit el akarják adni, mert állítólag bomlasztja a nem létező egységet, van, akit a tartalékokhoz száműztek, egy-két játékos még a héten máshová írhat alá, amilyen állapotban a Lyon van, szerintem zsinórban a 4. bajnoki meccsén is kap gólt félidőig. Bele sem merek gondolni, ha most mondjuk egy PSG-vel játszana, abban benne lenne egy 7-0, 7-1 körüli végeredmény...

Nantes - Lyon: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp