Egy halasztott kupamérkőzést rendeznek ma Németországban, ahol egy Regionalligás együttes fogadja a legnagyobb német együttest.

Igazi fociünnep ez a kis csapat életében, hiszen még soha nem találkoztak ekkora klubbal tétmérkőzésen. Ennek okán másik stadionba költözik a kiscsapat, mert 10 000 nézőt várnak a mérkőzésre.

A hazaiak vezetőedzője úgy nyilatkozott, hogy nyerni szeretnék a találkozót, ezért mind nagyon odafigyelnek majd a védekezésre.

Nagelsmann a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Neuer, Lewandowski és Goretzka pihentetés miatt nem lép pályára, illetve Hernandez és Coman sem 100%-os még. Ez esélyt nyithat Chuopo-Moting számára, akiről még mindig nem tudom eldönteni, hogyan került a bajor sztárcsapathoz. Szerencsémre ott van még Sané is, remélem ő majd hoz egy pár gólt.

Nem sikerült jól a felkészülés, illetve a szezon kezdete sem a legjobban alakult a bajnoki címvédő számára. Az első fordulós botlás után a Köln ellen sem kellett sok, hogy ne nyerjen a Bayern, de végül csak behúzták egy góllal a mérkőzést.

Azt gondolom, hogy jót tesz most a csapatnak Lewa hiánya, mert a legtöbbször ő viszi a hátán a csapatot. Meg kell mutassák, hogy a Lewandowski nélkül is tudnak gólt, gólokat szerezni és fölényesen nyerni a mérkőzéseiket. Ha ténylegesen eligazolna, akkor nem tudom, hogy mi lenne a Bayernnel, ugyanis nagyon sok gól csak a lengyel miatt jött össze.

Az nem lehet kérdés, hogy ezt a találkozót simán nyeri majd a Bayern, viszont nagyon sok a kérdőjel abból a szempontból, hogy mit fog játszani a müncheni csapat. Azt gondolom, hogy az öt osztálynyi különbség az sok és legalább hat gólt szerezve simán nyer a bajor gárda.

Bremer SV - Bayern München: Gólok száma - Felett/alatt tipp