A Bajnokok Ligája playoff körének első mérkőzesei közül ez a találkozó hozta a legkevesebb gólt, pedig helyzet az volt bőven.

Niko Kovac együttese jó nevekből áll, azonban ez a Monaco már nem az a Monaco, mint az pár évvel ezelőtt volt. A védelmet leszámítva neves játékosaik vannak ugyan, azonban lehet, hogy ez is kevés lesz a BL csoportköréhez.

Az első mérkőzésen támadott és lőtt is a francia együttes, azonban az ukránok tudtak vezetést szerezni és megőrizni azt a végéig. Majdhogynem kiegyenlített labdabirtoklást hozott a találkozó, azonban háromszor annyit próbálkozott a Monaco, kapura viszont majdnem ugyannyi.

A Shaktar együttese továbbra is a brazilokra épít és hasonló elvet vall, mint a hercegségbeli klub. Olyan játékosokat igazolnak, akiket majd jelentős haszonnal továbbadhatnak. Igaz a franciák egy-két rutinosabb játékossal kiegészülve teszik ezt.

A Monaco együttese úgy fest, hogy nagyon a Bajnokok Ligájára hajt, mert a legutóbbi két bajnokiját egyaránt elvesztette. Sem a Lorient, sem a Lens nem egy világverő klub, de mindkét együttes nulla rúgott gólon tartotta a Monacot, pedig 21 alkalommal próbálkoztak.

Mivel eltörölték az idegenbeli gól előnyét, így szerencsémre nem nyugodhat meg egyik csapat sem. Ez jó hír, remélhetőleg a Monaco pedig eltökölte magát az előző három mérkőzésén, így ma végre betalálnak. A Shaktar a legutóbbi három találkozóján nem kapott gólt, ezért itt az ideje annak is.

Gyors gólt és gólváltást várok a találkozón, minden feltétel adott ahhoz, hogy mindkét csapat betaláljon. Kiváncsi leszek, hogy melyik együttes jut be a csoportkörbe, mert papíron a monacoi gárda a jobb, viszont lattuk az első mérkőzésen, hogy ez nem számít semmit sem.

Shakhtar Donetsk - Monaco: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp