Nem értem, hogy mi történik a törökök háza táján, de azt kell írjam, hogy saját maguknak köszönhetik azt, hogy ennek a találkozónak még van tétje.

Nem arra gondoltam, hogy a dánok ennyire gyengék lennének, inkább arra, hogy a törökök azok most. Ott van a keretben Babel, Falcao, Feghouli és Arda Turan is, és egyiköjük sem játszik. Pedig nem hinném, hogy a jelenleg Terim bizalmát élvező fiatal, többnyire török játékosok jobbak lennének. Inkább azt gondolom, hogy a jövő nagy reménységeit látják bennük, ezért hajlandó ennyit szerepeltetni őket.

A Bajnokok-Ligája selejtezőjéből végtelenül simán, szinte ellenállás nélkül esett ki a török együttes, a holland PSV csapatával szemben. 2-7-es összesítéssel, hazai pályán vereséggel búcsúztak, ami nem kis meglepetés volt számomra. Persze, ilyen csapattal felállva szerintem azért valamilyen szinten várható még egy-két meglepetés vereség.

A dán együttes jól teljesít az új szezonban, még veretlenek. A tizenegy találkozó óta jó teljesítményt nyújtó csapat eddig minden találkozóján szerzett gólt, azt gondolom ma is sikerülni fog nekik. Az első mérkőzésen hazai pályán többször kísérletezett lövéssel a Randers, bár ez betudható annak is, hogy otthon játszottak. Idegenben szerintem máshogy állnak majd a találkozóhoz, de nagyban függ attól, hogy a törókök mennyi teret adnak nekik.

Több tippem van fejben, de most bizalmat szavazok az együtteseknek. Hazai győzelmet várok ugyan, nagyon remélem, hogy mar az elejétől kezdve menni fog előre a Galata együttese. Mindkét együttestől gólt várok, a hazaiaktól többet is.

Galatasaray A.Ş. - Randers FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp