Az Inter bajnoki címvédőként, a tavalyi fantasztikus Serie A teljesítménye után kezdhette meg az új szezont. Kérdés, hogy mennyire gyengült a milánóiak kerete Lukaku távozásával, ám az első mérkőzésük most is jól nézett ki. Simone Inzaghi tehát remekül mutatkozott be, a Genoat 4-0 -val kiütötték, ráadásul az új szerzemények közül Calhanoglou és az utolsó pillanatokban Lukaku pótlására a fővárosból elhozott bosnyák Dzeko is betalált, ezzel csak erősítve a kohéziót.

Itt a lehetőség az első idegenbeli túrán is nagyot dobbantani, a Hellas Verona otthonából hozhatják el a győzelemért járó pontokat a kék-feketék.

A Hellas Verona, pechesen kezdte az új szezont. Eusebio Di Francesco együttese, az első félidő közepénél hátrányba került és Miguel Veloso két sárgás kiállításával lehetetlen helyzetbe hozta a veronaiakat. Küzdöttek lelkesen, de Zaccagni két gólja csak a tapadásra volt elég, a Sassuolo ilyen meccsalakulás mellett magabiztosan hozta el a három pontota Stadio Bentegodiból.

Ezzel folytatódott a veronaiak rendkívül negatív sorozata, hiszen így már kilenc mérkőzés óta nyeretlenek hazai környezetben a sárga mezesek, ilyenre 2016. januárja óta nem volt példa.

A Gialloblu ráadásul most még nagyobb kihívás elé néz, a bajnok Internazionale igazi nagy falat, ha pedig azt nézzük, hogy ellenük van az egyik legrosszabb mérlegük, akkor az előzetes kép még rosszabban fest. A Verona 20 bajnoki óta nem tudott nyerni az Inter ellen, rendre szoros meccseken kapott ki egy góllal néha-néha remizett. Látva az Inter lendületes kezdését és a Verona nyűgeit, bajait, most is milánói sikert irányozhatunk elő.

Hellas Verona - Inter: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp