A Kisvárda a három győzelem után egy teljesen vállalható, ki-ki meccsen vesztette el a veretlenségét Fehérváron. Nem kell szomorkodni ez benne van a pakliban. A Supka Attila korszakkal egyúttal lezárúlt a látványosan vérszegény támadójátékot mutató csapat élete is, Joao Janeiro új impulzusokat hozott, valamint a legújabb szerzemények is löktek a Várdaiak szekerén.

A Várkertben most a Mezőkövesd hivatalos. A Pintér Attila vezette matyóföldiek, az első három fordulóban két góldus 3-2 -es sikert értek el, majd a Fradi otthonában szaladtak bele a késbe egy 4-1 képében. Ezek után ráncba kellett szedni a védekezést Pintérnek, ami sikerült a Gyirmót ellen, ám a hátsó részekbe tett koncentrációval, elől már hiányzott a kreativitás, amivel megfoghatták volna az újoncot. A Kisvárda ellen i szükség lesz a szervezettségre, nem lehet ajtóstúl rontani nekik, mert a gyors szélsőjátékosok egyből kihasználnák a lehetőségeket a tátongó területeket.

Igaz. hogy nagyban változott a már említett Kisvárda stílus a portugál edző érkeztével, de a

Kisvárda sem fog a Mezőkövesdnek nekiugrani. Egy kivárásos első felvonásra számíthatunk, ahol mindegyik fél feltérképezi a másikat. Nincs hova sietniük, a Kisvárda első a tabellan, a Mezőkövesdnek idegenben pedig a félidőben jó a remi, a korábbi ilyen leosztású bajnokikon is rendre X -es vagy közeli félidőket produkáltak a pályára lépők.

Érdekesség, hogy Pintér a Gyirmót ellen Antal kiszedte a kezdőből és az olasz Ricardo Piscitellit védette, nos a talján meghálálta a bizalmat és akár Kisvárdán is folytathatja a makulátlanságát. Mindenesetre azt mondom egy békés, nyugodt első félidőt láthatunk szombat kora délután.

Kisvarda - Mezőkövesd: Félidő - Mérkőzés tipp