Három tétmeccs, három veretlenül megvívott 90 perc. Ez Seoane mérlege a Leverkusen élén ebben a szezonban. A kupagyőzelem még nem is volt nagy szám, az Union Berlin ellen is jól játszott a csapat viszont a mezőnyfölény csak egy döntetlenre volt elég. Az igazán nagy siker, ami jelentősen meglendítheti a csapat szekerét a Bundesliga 2.fordulójában jött el, hiszen a forduló rangadóján verték bucira a Mönchengladbachot. Az Európa Bajnokság sztárja Patrik Schick tarthatatlan volt, ahogy Diaby is parádésan játszott, Hradecky teljesítménye pedig földöntúli volt a büntető hárításával együtt. A támadósor tehát idén is nagyon él, de ezt megszokhattuk már a Leverkusentől, viszont a védelmet is sikerült a nyáron valamelyest megerősíteni amellyel igazán egy egészet alkothat a csapat és nagyot szólhat ez az év. Bakker a PSG-től míg Kossounou 23 millió ellenében a Bruggetől érkezett a hátsó alakzatba.

Az Augsburg eddigi két meccse viszont nagy csalódás. Éppen ellentétes utat járnak be mint mai ellenfelük. Az egy dolog lenne hogy két meccsen nem találtak még be, de hogy a kaput sem találták el még az már übergáz. A Hoffenheim (0:4) megalázta őket a nyitó fordulóban, majd a Frankfurt is cicázott velük de szerencséjükre a kapu előtt mindig a rossz opciót választották Kosticék így jöhetett össze a pontszerzés (0:0).

Sokkal jobb csapatnak látom most a Leverkusent így az idegenbeli szereplés sem fogja őket megakadályozni abban hogy elérjék a 7 szerzett pontot a forduló végére. Mindkét oldalon 4-5 hiányzó lesz különböző, főleg lábsérülések miatt.

Tipp: 1-3

FC Augsburg - Bayer Leverkusen: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp