A David Moyes vezette West Ham elképesztő szárnyalásban van. Az hogy tavaly odatudtak érni a 6.helyre már hihetetlen eredmény volt, főleg annak tükrében hogy csak kettő ponttal maradtak le a Bajnokok Ligáját érő 4. helyről. A nyáron a keretet sikerült egyben tartani, egyedül talán Lingard távozása számottevő aki visszament a Manchester Unitedhez. A januárban szerződtetett algír támadó, Benramha viszont kulcsszerepet vállal a csapat sikereiből, két meccsen két gólnál és két assistnál jár, így a három gólos Antonioval félelmetes támadósort alkotnak. Élvezet nézni a játékukat, két meccsen nyolc gólt vertek amit egyik csapat sem tudott megismételni, így hat ponttal vezetik két forduló után a tabellát. Nyílván ezt a lőtt gól átlagot nem fogják tudni megtartani hosszú távon, de a Crsytal Palace ellen még akár benne is lehet a pakliban hogy folytatódik ez a szürreálisan jó sorozatuk.

A Palace ugyanis eddig nagyon gyatra teljesítményt nyújtott. A keret ugyan jó nevekből áll de nem nagyon tudnak csapatként jól működni. Az előző évben is voltak már nagy problémáik a gólszerzéssel, hiszen csak Benteke és Zaha jeleskedtek valamelyest ebben a tekintetben, viszont az eddigi két meccsen egyikük sem alkotott maradandót. A Chelsea ellen abszolút megérdemelten sima 3:0-ra kaptak ki, majd az újonc Brentfordot sem sikerült megtörniük hazai környezetben csupán egy kapufáig jutottak.

A két csapat legutóbbi meccsén januárban a West Ham egy élvezhető 3:2-es győzelmet ért el Soucek duplájának köszönhetően aki ma is ott lesz a kezdő11-ben. Mára egy simább hazai sikert tudok elképzelni, tipp: 3-1.

West Ham - Crystal Palace: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp