A BL döntőt megjáró Tottenham most az újonnan letre hívott Konferencia Ligában bizonyíthat Európában, ami eléggé nagy csalódás a Spurs szurkolóinak. Mourinho ment, majd az ideiglenes megoldás Ryan Masonnak is búcsút intettek a vezetők.

Egy igazi karizmatikus portugál edzőt hoztak a csapat élére Nuno Espiritó Santo személyében, aki már bizonyította rátermettségét a Wolverhampton trenírozva, sorra megfricskázva a nagynevű ellenfeleket korábban. Az már látszik, hogy igazán ráncba szedte az övéit. Látványosan javult a védekezés, az idei szezonban egyedül a Pacos Ferreira elleni kinti odavágón kaptak gólt, mindemellett Lloris a Manchester City elleni bajnoki nyitányon, az edző korábbi csapata Wolves elleni idegenbeli fellépésen és a Konferencia Liga visszavágón is megőrizte a hálóját a góltól.

Elől pedig tartja a szokásos jó formáját a dél-koreai válogatott Heung-Min Son (ő szerezte a Manchester City elleni győztes gólt) valamint a nagy kedvenc Harry Kane is, aki kettőt gurított a portugáloknak a visszavágón a meccs elején, 70. perc után pedig mehetett pihenni, a hétvégi PL meccsre gondolván.

A Tottenham számára egy újabb kötelező házifeladat következhet a Watford személyében. Elton John kedvencei csak visszaküzdötték magukat a Championship darálásából a Premier Leaguebe, ám iszonyatosan nehéz szezon vár rájuk. Odahaza hasznosították a hazai pálya előnyeit a nyitó körben és egy izgalmas találkozón verték az Aston Villat. Ám idegenben már megmutatkoztak a gyengéik, a Brighton ellen egy kaput találó lövésükkel nem volt komoly esélyük és simán kikaptak 0-2 -re.

A Tottenham az első igazán nagy falat, osztályváltás után pláne az, és látva, hogy Espirito Santo milyen remekül összerakta a jelenlegi Tottenhamet, főleg hátul (elől eddig sem voltak gondok), most is könnyedén lehozhatja kapott gól nélkül a Spurs a bajnokiját.

Tottenham - Watford: Watford által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp