Soroksár - Spartacus, jó kis NBII-es összecsapás ezen az utolsó 'nyári' hétvégén. A két együttes az NBII-ben eddig ellentétes teljesítményt nyújt, hisz a Szpari jelenleg az első helyen áll, még veretlen, és a Haladás Szombathely elleni 0-0-ás remit kivéve a Spartacus-nak minden meccsén született minimum 4 dugó. Korrekt kis csapat, vélhetően megint ott lesz a dobogó közelében, aztán olyan hangok is vannak, hogy akár fel is lehetne jutni, olyan is, hogy jó a 'Segunda' a Szparinak. Na, majd alakul, mondjuk a sok pesti meg dunántúli csapat nem örülne az NBI-ben, ha a Várda után a Nyíregy is feljutna, de na...

Szóval a Nyíregyháza azért képes gólgazdag meccsekre, NBII szinten elég acélos keret ez, és ahhoz képes jó focit is játszanak a srácok.

Ami a soroksári együttes illeti, tudjuk jól, hogy nem véletlenül nevezik 'kis Fradinak'. Az FTC fiókcsapata, rengeteg FTC-hez köthető játékossal rendelkezik a soroksári együttes, amely hol jobban, hol rosszabbul szerepel. Most épp rosszabbul, de ez lényegtelen. A gólok jönnek, és az én tippem erre vonatkozik. A gólokra, méghozzá a korai gólokra. A soroksári együttes 5 meccséből az elsők félidők gólszámai:

0-3-3-1-2.

Átlagban 1.8, az már majdnem kettő.

A Szparinál 2-3-0-0-2

Az öt meccsből 3-szor jött a tipp, a félidei minimum két dugó. Szóval ja, olyan csapat a Nyíregyháza, hogy ha vannak gólok, akkor sok van, ha nincs, akkor egy sincs.

A Soroksárral is olyan meccseket játszanak, amely vagy gólzáporos, vagy extrán underes, és 0 vagy 1 gól születik.

Én amondó vagyok, ez most overes lesz, mert a Nyíregy hasít, a Soroksár is szeretne meccset nyerni, szóval lesz itt foci. Az előző idényben a két meccsen 1 gól született a két csapat párharcain, előtte lévő idényben volt 3-2-es és 5-3-as meccsük, az 5-3-mas meccsen félidőig hétszer rezgett a háló. Egy over 1 AH jobban tetszene, de az NBII szűkösebb kínálata miatt kénytelen vagyok kis kockázatot vállalni, viszont legalább a téten lehet picit faragni, hogy jusson is, meg maradjon is. GL!

Soroksár - Nyíregyháza Spartacus: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp