Norvégia és Hollandia elég komoly tétmeccsre készül, mert ebben a csoportban aztán még tényleg minden lehet. Jelenleg a helyzet ez:

1.Törökország 7

2.Hollandia 6

3.Montenegro 6

4.Norvégia 6

5.Lettország 1

6.Gibraltár 0

Gibraltár és Lettország megvív az 5. helyért, a másik négy ország viszont nagyon kiélezett versenyt vív majd. Talán Hollandia a favorit, főleg ha van Dijk is visszatér a védelembe, meg Depay is úgy játszik, ahogy. Viszont itt minden meccs éles meccs, minden meccs számít, sőt még a góloknak is lehet jelentősége. Hollandia például elég cudarul áll ebben a kvartettben (ha Lettországot és Gibraltárt kivesszük), hisz Törökországban 4-2-re kikapott. Depay a meccs végén büntetőt is rontott, pedig mint írtam, azért itt minden gólnak van jelentősége. De azon a meccsen is volt 29 lövés, 15 eltalálta kaput, volt hat gól, kihagyott tizi, ha ez fele ilyen mozgalmas lesz, már nem fogunk unatkozni.

Hollandia az Eb-n jól ment, amíg a csehekbe nem futott be, mert ott totál összeomlottak. Van Gaal veszi kézbe a dolgokat, ha jól olvasom a harmadik etapjára készül a válogatott élén. De nem is miatta teszek én a gólokra, hanem a csapat miatt. Hollandia mindig is támadó felfogású volt, elöl-hátul gólképes. A norvégokat sem kell félteni, és ugye a norvégok az előző Eb-ről is lemaradtak, Haaland azért biztos szeretne már kijutni valami nagy tornára, most itt az esély. Ödegaard egészséges és játszik, Haaland az egy állat, kettesével szórja a gólokat, mindkét csapat játékában vannak gólok elöl és hátul is. Nem hiszem, hogy alibi focit látunk majd, őszinte játékot várok, ha ha valóban nem kivárásra játszanak, akkor ez a tipp jó lehet.

H2H meccseikkel meg kár foglalkozni, 2009-es az utolsó, Haaland akkor még valószínűleg a szorzótáblát tanulgatta...

Norvégia - Hollandia: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp