Nem kezdték jól ezt a selejtezőcsoportot az osztrákok, itt az ideje, hogy ősszekapják magukat.

A F-jelű hatosban van a két együttes, ahol a negyedik fordulóban rendezik az első egymás elleni találkozót. Egyik együttes sem kezdte jól a selejtezőt, a hazaiak a Feröer elleni döntetlennek köszönhetően egy ponttal állnak az utolsó helyen. Keveset rúgtak és sok gólt kaptak, 2-13 a gólarányuk. 8-0-ra kikaptak a dánoktól, majd Izrael ellen egy kiállítás megpecsételte a sorsukat és 1-1 után kaptak még három gólt.

Ezzel szemben a dánok úgy állnak a negyedik helyen, hogy iksz a skótokkal, győzelem Feröer ellen és vereség a dánoktól. A dánok elleni sima vereség még sokat számíthat a jövőben.

Ausztria kint volt a vébén, és tovább is jutott a csoportjából. A nyolcaddöntő jelentette a végállomást számukra, ott a későbbi győztes Olaszország ejtette ki őket hosszabbítás után.

A két együttes között 150 hely van, ehhez képest nem jelenthető ki az, hogy ez a mérkőzés majd sima osztrák győzelmet hoz majd. Persze lehet, hogy tévedek, de én azt gondolom, hogy itt nem lesz gólzáporos győzelem. Jobb játékosokból állnak az osztrákok, ott van például Arnautovic, Sabitzer, Alaba hogy csak a nevesebbeket említsem. Ami miatt még azt gondolom, hogy meglehet a három vendég gól, az pedig nem más, mint az a tény, hogy négy moldovai játékos is eltiltott lesz. Van olyan jatékosa is a hazaiaknak, akinek jelenleg nincs klubja, május óta nem játszott egy percet sem.

Ezen tényeg függvényében azt gondolom, hogy jó tipp lehet a három osztrák gól, remélhetőleg kijön a különbség a két együttes között.

Moldova - Ausztria: Ausztria által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp