Az első mérkőzését játssza az új szövetségi kapitánnyal a német válogatott. Hansi Flick lett Joachim Löw utódja, aki rögtön egy tétmérkőzésen mutatkozik be.

Az előző világbajnoki selejtezőt nagy meglepetésre elvesztette a német válogatott, Duisburgban Észak-Macedónia tudott nyerni 2-1-re.

A német válogatott legnagyobb problémája, hogy gyenge csatárokkal rendelkezik. Havertz 18/5-ös, Werner pedig 42/16-os mérleggel áll ugyan, de Werner is a lettek elleni 7-1 alkalmával tudott csak betalálni, majd azt megelőzően még tavaly novemberben. Finoman szólva sincs jó formában a Chelsea-nél sem, hozták is a helyére Lukakut. Havertz ugyan lehet kezd belelendülni mostanában, de neki sem a góllövés az elsődleges feleadata, ezért nem is varható el tőle, hogy minden talalkozón betaláljon. Szerencséje a német válogatottnak, hogy van Müller, Sané, Gnabry és a többiek. Löw egy ideje már nem tudta kezelni a játékosokat, szükség is volt a változásra. Flick fel tudja rázni ezt az együttest és talán életet tud lehelni a töketlen német válogatottba. Kell is, mert így nagyon középszerű az együttes és így félő, hogy lemondhatnak a sikeres VB és EB szereplésektől.

A két együttes között nagy a különbség, de már koránt sem biztos, hogy ez ki is jön. Régebben simán rúgtak a nemetek 6-7 gólt a kisebbeknek, de most már sokszor eltöketlenkedik a helyzeteket és túlcifráznak mindent. Simán kellene nyerje a csoportot a német válogatott, erre előttük van Örményország és Románia is, illetve kikaptak a mögöttük lévő macedónoktól.

Flickkel azt várom, hogy újra magára talál a német válogatott és elkezdi felépíteni a játékosokat. Legalább hat gólt várok a németektől, így hogy nincs Löw meg is lehet.

Liechtenstein - Németország: Gólok száma - Felett/alatt tipp