A két együttes közül a lengyelek a jobbak, mégis Albánia áll jobban a tabellán. Ugyan ez nem jelent semmit, mert még csak a selejtezősorozat elején járunk, de az már most látható, hogy bárki érjen is oda a második helyre, nagy versenyfutás várható.

Magyarország és Lengyelország a legnagyobb esélyes erre, szerencsére lépéselőnyben vannak még a fiaink, bár kérdéses, hogy meddig.

Lengyelország nagyon gyengén szerepelt az EB-n, szégyenszemre kiestek az utolsó helyen a csoportból.

A lengyel válogatott azért már évről-évre gyengébb, Lewandowski nélkül elég nehezen boldogulnak. Szerencsére ezen a mérkőzésen pályára lép, így úgy gondolom, a tipphez szükséges gólmennyiséget összehozhatja a bajorok gólvágója.

Mindenki annak örülne, ha a lengyelek fricskáznának, de igazából mindegy, mi lesz a vége, mert egyrészt sok van meg hatra, másrészről pedig találkozunk még velük egyszer. Éppen ezért azt gondolom, hogy inkább az eszemre hallgatok és nyerik ezt a mérkőzést lengyel barátaink. Ugyan van egy jó edzőjük Paulo Sousa személyében, d eeddig szövetségi kapitányként nem muzsikál valami fényesen. Az eddigi nyolc mérkőzésen 1-4-3-as mérleg az nagyon gyenge, muszáj javítsanak.

Azt várom, hogy ha nehezen is, de Lengyelország behúzza a három pontot, mert nehéz helyzetbe kerülhetnek egy esetleges pontvesztéssel. Ha más nem is, remélhetőleg Lewa behúzza nekik a mérkőzést, és összejön a tipphez szükséges minimum két gól. Reményeim szerint már az elején megszerzik a lengyelek a vezetést és nem kell sokáig izgulni a tippen.

Lengyelország - Albánia: Lengyelország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp