Ukrajna és Franciaország meccse csemegének ígérkezik. Két erős csapat, a franciák tele-tele világsztárral, viszont ezek a világsztárok mostanában eléggé homályosak, ez a francia csapat utolsó négy tétmeccséből egyet sem tudott megnyerni. Ellenünk sem tudtak nyerni, elvileg a meleg nem ízlett nekik, gyakorlatilag meg fene tudja. De legutóbb hazai pályán nem bírtak el a bosnyák csapattal sem, szóval foghatóak a gallok. Sokan az átigazolásokkal lehettek elfoglalva. Eleve sűrű időszakon vannak túl, összecsúsznak az idények, Eb, aztán tényleg sok ász volt elfoglalva azzal, hogy igazol-e, ha igen hová, itt van Mbappé, Grizi, akik a deadline utolsó másodpercéig függőben voltak.

Aztán kikoptak védők, vagy pusztán a formájuk nulla, legutóbb még Koundét is kizavarták piros lappal, és akkor itt ugrik be, hogy ő is eléggé két klub között lebegett, mert a Chelsea és a Sevilla közt valahol, ez is megzavarhatta a fejét. Szerintem meg is zavarta, mert bajnokin sem volt olyan stabil az amúgy szerintem kiváló játékos. Nincs Pavard, szóval érdekes lesz a védelem azon széle.

De mostanában tényleg akármelyik francia belső védőt nevét mondjuk ki, beugrik egy-két bődületes baki. Mondjuk főleg klubmeccsekről, de hát akkor is...

Ukrajna számomra a kétarcúság mintapéldája, nagyon széles skála, amin mozogni képes ez a válogatott. Tud nagyon jól játszani, de szét is tud esni. Ami viszont tény, hogy vannak jó játékosai, és ezt a mostani gall csapatot zavarba lehet hozni. Malinovskiyék képesek arra, hogy elkapjanak egy nagy csapatot, ahogy pl. elkapták a spanyolokat is. Főleg képesek koncentrálni félidőig, nem kell messzire menni, magyar-angol... Félidőig helyzeteket tekintve, gólokat tekintve egálos meccs volt, aztán lett, ami lett. Ráadásul a gallok számára nem tragédia a remi, hisz maradna a két csapat között 4 pont, a finn-bosnyák-kazah triótól meg csak tartanak annyira a franciák.

Lényeg a lényeg, simán látok magam előtt egy kevés eseményt hozó félidőt, ahol mezőnyben a gallok jobbak picit, de bármikor jöhet egy ukrán kontra, és ezek a francia belső védők azért magukban hordozzák a góllal végződők hibákat. Gondolkodtam, hogy 1x-es félidőt húzzak, de az 1.68 annyival picikébb szorzó, mint a 3.70, hogy most inkább kockáztatok.

Ukrajna - Franciaország: Ázsiai hendikep – 1. félidő - Asian Hendikep tipp