Louis Van Gaal csapata nincs könnyű helyzetben hiszen az egyik legkiegyenlítettebb csoportba kerültek ahol jelenleg négy gárda áll egy ponton belül a táv feléhez érve. Gibraltár és Lettország legyőzése ugyan kötelező feladat mindenkinek a csoportba ha szeretnének a top2-ben végezni, de hogy a másik négy csapat közül ki fog odaérni a végelszámolásnál az jó kérdés.

Természetesen erre a hollandoknak van a legjobb esélyük papíron. Az EB-n nagy lebőgést vártak tőlük, viszont a csoportkörben kellemes meglepetést okoztak a szurkolóknak, megmutatták tudnak ők focizni és remek csapatuk van. Messze a legmélyebb keret az övéké a csoportban, a védelembe visszatérhetett végre van Dijk is, középen az eddig három gólt jegyző De jong mellett a PSG friss szerzeménye Wijnaldum osztogat Depay irányába akivel az Európa Bajnokságon is remek párost alkottak. Depay új csapatában a Barcelonában is nagyon él, ami a Haalandék ellen nem jött össze neki az szerintem ma összefog és gólt fog szerezni.

Montenegró a vártnál jobban áll a csoportban, de tegyük hozzá hogy a Gibraltár elleni 4:1 és a Lettek ellen kiszenvedett három pont dobta meg így a szekerüket. Annyira azért nem jók ők, elég csak rápillantani az esélyekre. Eddig minden meccsen kaptak gólt, sőt még Gibraltár is betalált nekik ami azért sugall ezt azt. A törökök elszórakozták ellenük két gólos előnyüket, Depayék viszont nem fogják Savicékat kímélni.

Nem egy gyors kezdő ez a holland csapat hiszen még egyik meccsükön sem lőttek gólt az első félórában, de most úgy érzem korai vezetést fognak szerezni, amit a második félidőben csak tovább tudnak növelni Depayék.

Norvégia és a törökök is nyerni fognak így nincs mese, ütni kell a Montikat ha nem akarnak tetemes hátrányba kerülni.

Tipp: 3-0

Hollandia - Montenegró: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp