A 'J' jelű csoportban egyelőre Németország pótselejtezőt érő helyen áll, a Nationalelfet épp a mostani vendég, Örményország előzi meg. Most állhat helyre a világ rendje, valószínűleg ez a célja a németeknek, hogy a helyes, és egyben végső sorrend kialakuljon. Már ami az első helyet illeti, mert az közel sem biztos, hogy az örmények beférnek a 2. helyre, hisz az izlandiak,észak-macedónok, románok nem előznek be.

Németország válogatottjánál új korszak kezdődött, ami az edző személyét illeti, hisz Löw elköszönt, Flick beköszönt, méghozzá egy elég ótvar 2-0-ás sikerrel. Győzelemre ritkán mondjuk, hogy pocsék, de a németek 2-0-ás győzelme Liechtenstein ellen, na az ciki volt. Liectenstein még a miniállamok között is gyenge, a németek 30 lövési kísérletből szereztek 2 gólt... Mondjuk mit várjunk egy csapattól, ahol Werner az ék...Mostanában a kimaradt ziccerekről egyből rá asszociálunk. Ha megint kezdene, talán most jobban menne, azért én még emlékszem a Werner-féle Stuttgartra, hátha a helyszín meghozza a Werner-gólokat. De nekem mindegy, ki rúgja, csak rúgja, és azt az első félidőben rúgja.

Igazából a német válogatottban azért akadt kilences, és nem megyek vissza az őskorig, de Klose, aztán jött Gomez, volt befejező embere, de most ki az? Nem igazán van, játszott is éket sok spíler, Götze, Reus, Gnabry meg a fene sem tudja ki még, de ők nem befejező játékosok. Ez a német foci betegsége, ami egyébként sokszor a spanyol focié is.

Mégis úgy vélem, hazai pályán Örményország ellen 20 percenként átlagban egyet gurítani kell. Hogy ki szerzi a gólokat, kb. mindegy. Szerintem most a németek az örményeket helyre teszik. Sokkal inkább megérzés alapú tipp, tényleg csak közhelyeket tudnék írni, miben jobbak a németek. Hiába vannak jó eredményei az örmény csapatnak, azért ha a németeknek kijön a lépés, akkor ott henger van.

Egy ilyen jó idegnyugtató 5-0-ás 5-1-es sikerre tippelek

Németország - Örményország: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp