Bevallom kicsit merész tipp, kell hozzá kis adag szerencse is.

Azerbajdzsán nem szerepel annyira rosszul, mint amennyire várták tőlük. Jelenleg az utolsó helyen állnak ugyan, mindössze egy ponttal, de nem lehet okuk a panaszra. Három vereségük volt eddig a csoportban, mindhárom egy gólos, így jól látható, hogy nem is annyira favágók. Luxemburgtól, Portugáliától és Szerbiától is kikaptak, de Írországgal sikerült egy két gólos remit játszanak. Ez azért nem annyira rossz így első ránézésre. 0-1-3-as mérlegük a csoport utolsó helyéhez elég, de a 3-6-os gólarány pedig arra, hogy elcsodálkozzunk hogyan védekezhetnek ennyire jól.

Portugália eddig 3-1-0-ás mérleget tud felmutatni, 8-4-es gólaránnyal. Őket Szerbia előzi, jobb gólarányuknak köszönhetően. Írország ellen támadó szellemben léptek pályára az azeriek (4-3-3), a luxemburgiak ellen pedig 5-3-2-vel. Érdekes, pont fordítva gondolta volna az ember. Az előzetes összeállítások alapján ma is elképzelhető egy öt védős felállás.

Nehéz lesz Portugáliának feltörni, de reményeim szerint sikerül majd. Ronaldo nélkül kell felálljanak a portugálok, eltiltas miatt nem játszhat a MU-hoz igazolt támadó.

Az első fordulóban már találkoztak egymással, akkor 1-0-ás portugál győzelem született, egy öngólnak köszönhetően.

Nem gondolom, hogy gondot okozhatna majd az azeri válogatott, de szerintem jó lehet Azerbajdzsán egy gólra. Elég sokszor kapnak gólt a vendégek a kiscsapatoktól is, ilyen szorzón szerintem ez egy kihagyhatatlan ajánlat. A tippem az, hogy mindkét csapat betalál és nyernek a vendégek.

Azerbajdzsán - Portugália: Portugália nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp