Nehezen tudom értelmezni ezt a walesi válogatottat, számomra egy kicsit túlbecsült együttes képét mutatják általában. Nem tartom annyira jó csapatnak őket, mint a világranglistán elfoglalt helyezésük mutatja (19.hely), egyaránt tudnak pozítiv és negatív meglepetést is okozni számomra. Ilyen volt például a legutolsó talalkozójuk a fehéroroszok ellen, amit a legvégén sikerült csak behúzni.

Először is le kell szögezzem, hogy ha Wales, akkor rettentő kevés gól. Ez a két fogalom egybecseng. A Nemzetek Ligájának egyik csoportját úgy sikerült megnyerjék, hogy hat forduló alatt 7-1-es gólarányt hoztak össze, az EB-n pedig egy 3-6-ot, de azt is négy mérkőzés alatt, az egyenes kieséses szakaszban Dánia ellen 0-4-gyel zúgtak ki. Most itt ugyan tíz találat volt a meccseiken, de ez a hétvégi fehéroroszok felett aratott 3-2-es győzelemnek köszönhető.

A hétvégi győzelem nagy lökést adhat a hazai válogatottnak, akik ha úgy alakul, szép győzelmet arathatnak a mai mérkőzesen. Sikerült a hétvégén a végén, a 93.percben egy Bale triplával behúzzák a mérkőzést, amivel az együttes megőrizte esélyét a pótselejtezős helyezésért vívott küzdelemben.

Észtország a 110.helyen áll a világranglistán, kilencvenegy hely van a két csapat között. Ez már a találkozó elejétől fogva kiütközhet a két csapat között, nagy walesi fölényt várok. Szerintem már a félidőig képesek lehetnek eldönteni a találkozó kimenetelét, ahol ha minden úgy alakul ahogy várom, akkor úgy vonulnak félidőre a csapatok, hogy legalább két gól volt már a találkozón.

Wales - Észtország: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp