Egy saját vélemény szól leginkább a tipp mellett: szerintem a Hoffe sokkal jobb csapat annál, mint amit a jelenlegi helyezése mutat. Szeretem Sebastian Hoeness edzői stílusát, ami nem annyira durva, mint Nagelsmann, nem annyira túltaktikázott, mint Tuchel, és sokkal intellektuálisabb, mint Flick. Szerintem nagyon sok van ebben a srácban, és a Hoffe játéka ennek az ékes példája. Tavaly néhol döcögött a szekér velük, voltak kevésbé jó periódusaik, de idén eddig engem meggyőztek.

Az Augsburg ellen felettébb magabiztosak volt, idegenben 4-0-ra nyerni nem egyszerű feladat egyetlen meccsen sem az első osztályban. Aztán hazai pályán Sinsheimben szó szerint ledominálták az Union Berlint, akik bődületes védelmi hibákat használtak ki, így lett 2-2 a vége. Látható, hogy Bicakcic nélkül a Hoffe védelme átjáróház. Ezt megmutatta a Dortmund elleni meccs is, ahol szintén egy kapusról kipattanó erős lövés után nem tudtak tisztázni. Össze kell kapni ezt a védelmet, mert így a célok nem tudnak megvalósulni. Előre játékban azonban nagyon jók, Kramaric ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, a Dortmund ellen kapufáig jutott, de az Union ellen gólt szerzett, az Augsburg ellen pedig két asszisztja is volt. Mellette ott van Dabbur, aki az izraeli válogatottal brillírozott a két hétben, szóval ez a csapat előre játékban csillagos négyes, védekezésben kettes alá.

Ha egy erősebb csapat jönne hozzájuk Sinsheimbe, akkor venném is ki a gólokat. Most a három találatra 1.55-1.60 körüli szorzót kínálak, ami nem rossz. Azonban a Mainz csatársora szerintem az egyik leggyengébb az első osztályban. Szalai Ádámot szerethetjük a kúszó-mászó focija miatt, de a Bundesbe ennél már több kell. Onishiwo pedig egy gyenge klónja Choupo-Motingnak. A Karlsruhe elleni felkészülési meccsük is megmutatta nekem, hogy kicsit túlértékeltek (0-0), rém gyenge meccs volt. Úgy vélem, hogy hazai pályán nagyon nehéz lesz velük játszani, mert iszonyú jó közönségük van, ott fogják gyűjteni a pontjaik nagy részét. De semleges, illetve negatív körülmények között előjönnek a hiányosságok. A Bochum például felmosta velük a padlót, pedig ők is elég középszer. A Fürthöt 3-0-ra verték ugyan hazai pályán, de a Fürth nagyjából magyar NB1-es szinten mozog jelenleg, csont nélkül fognak kizúgni a Bundesligából. Ez az eredmény arra volt jó, hogy a bukik feljebb tolják a Hoffe oddsait.

Ha Hoeness összekapja a védelmet, akkor nulla körül tarthatják a Mainzot, ezért veszélyesnek érzem a gólokat. Persze egymaga is lőhet annyit a Hoffe, de inkább tetszik nekem a hazai győzelem 2.00 fölötti szorzón. Azért ennek a Mainznak idegenben nincs akkora ereje, hogy 2-3 gólt is berámoljon, mert a pontszerzéshez szerintem annyira lenne szüksége. Hazai győzelem, szerintem meglesz.

TSG Hoffenheim - Mainz 05: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp