Negyedik forduló rangadója a két City találkozója lesz minden bizonnyal, egyik csapat sem úgy kezdte az idényt, ahogy szerette volna, Guardiola Cityje már az első fordulóban vereséget szenvedett a Tottenham vendégeként, míg a Leicester a második fordulóban szaladt bele a késbe a West Ham ellen, és kapott ki csúnyán 4-1re bár annak a találkozóba Ayoze Perez kiállítása elég komolyan befolyásolta.

Manchester Citynél egyetlen problémás poszt jelen helyzetben a kapus poszt, hiszen nem számíthatnak a kezdőkapusukra Edersonra a brazil szövetség büntije miatt, míg a második számú hálóőrük Steffen az amerikai válogatottba szedte össze ezt a fránya vírust, így egyetlen opció maradt, a 36 éves veterán Scott Carson. Ennek ellenére én mégis a győzelmük mellett tenném le a voksom, hiszen mezőnyben brutális ez a keret továbbra is. Az eddig sem gyenge keret mellé, még sikerült hozzácsapni egy Grealisht, akit láthattunk a Puskás gyepén, hogy szabályos körülmények között képtelenség leszerelni, tavalyi szezonban ellene követtek el a legtöbb szabálytalanságot. Bár a kapus hiányposzt jelenleg, előttük egy Walker-Laporte-RubenDias-Cancelo négyes tud annyi tartást adni a csapatnak, hogy egy ilyen öreg róka kapussal is győzelemmel hagyhassák el a pályát.

Így hogy nincs Ederson a Leicester egyik fegyvere lehet a veszte is véleményem szerint, hiszen a brazil kapus labdabiztos kapusa nélkül nem fog olyan zökkenőmentesen menni a labdakihozatal a hátsó harmadból, viszont ha erre probál játszani Rodgers, és nem fog jól működni a letámadás, könnyen átroboghat rajtuk a Guardiola gépezet.

BIttang erős a City, első fordulós vereség után csattanós választ adtak a kételkedőknek, és hoztak két 5-0-as győzelmet. Leicester ellen korántsem hiszem, hogy ilyen könnyű dolguk lesz mint, ahogy volt az Arsenal, vagy Norwich ellen, de vendég győzelmet várok a szombat délutáni találkozón.

Leicester City - Manchester City: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp