Lehet én néztem be valamit a magyar másodosztály soron következő mérkőzésének, a Kecskeméti TE HUFBAU - BFC Siófok találkozónak a kapcsán, de számomra meglepő szorzókkal jöttek ki az irodák az esélyeket illetően. Az én elgondolásom szerint, ha egy 4. helyezett csapat fogad egy 13. helyezettet úgy, hogy annál hat forduló alatt 5 ponttal többet gyűjtött, akkor azért illik a hazai pálya felé billenteni az esélyeket. Ezzel szemben az odds-mesterek úgy gondolják, hogy mégis esélyesebb a vendégcsapat. Lelkük rajta, akkor én rámegyek egy lebiztosított kontrára.

A Szabó István irányította újonc KTE, a nyitóforduló veresége óta, újoncokat meghazudtoló kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a ligában. Aki szembe jön velük 2-3 góllal lepofozgatják, akikhez ellátogatnak, azoknál hősiesen helytállnak. Pedig nem nyeretlen kétéveseknél vizitáltak, mert mind a DVTK, mind a Vasas a feljutásért folytatott küzdelem fő várományosa. Mostani ellenfelüket, a Balaton partiakat a már-már oroszlánbarlangnak tekinthető Széktói Stadionban fogadják, az pedig nem sok jóval kecsegtet a látogatóknak. A már 8 gólnál tartó Lukács Dániel vezérletével itt azért nem nagyon szoktak kegyelmezni az ellenfeleknek a lila-fehérek.

Szerintem Domján Attila eddig veretlen, igaz ugyanakkor nyeretlen csapatára is forró percek várnak majd a mostani összecsapáson. Domján egy masszív védekezésre alapuló, defenzív játékot valósított meg a sárga-kékeknél, mely összességében jól működött eddig, de az ezzel szerezhető 1 pontokkal nem lehet haladni a tabellán. Két vendégfellépésük Csákváron és Ajkán is értelemszerűen X-el zárult. Nos, ezeket a csapatokat a KTE hazai pályán magabiztosan verte, tehát ha ehhez viszonyítok, akkor én nem sok esélyt látok a siófokiak győzelmére.

Győzni is meg kell tudni tanulni! A KTE már tudja milyen a siker íze, a Siófok pedig nem a mostani mérkőzés után fogja megérezni.

Kecskeméti TE - Siófok: Dupla esély - Dupla esély tipp