A Dortmund mellett eléggé kiegyensúlyozottra sikeredett a "C" kvartett a Dortmund kimagaslik, de az Ajax, Sporting, Besiktas hármas előzetesen nézve közel vannak egymáshoz.

Marco Rose és tanítványai számára kötelező a három pontot megszerezni nyitányként az isztambuli Vodafone Stadionban. Haalandék nem engedhetik meg, hogy egyből lépés hátrányba kerüljenek. Aggodalomra nincs is ok, a formaidőzítés jól sikerült, a hangulat is remek azok után, hogy a bajnokságban sikerült egy izgalmas rangadót megnyerniük a Bayer Leverkusen otthonában, egy 4-3 -as hektikus eredménnyel.

Önmagában már Erling Haaland a záloga a győzelemnek, a norvég tankszerű, ám mégis atletikus gyorsasággal rendelkező csatár, a legmodernebb támadótípust testesíti meg, a védők csakúgy lepattannak róla, és a kezdőgyorsasága is elképesztő. 21 éves korára olyan mutatókkal rendelkezik amik már most felülmúlják a korábbi klasszisok teljes pályafutásuk alatt elért hasonló mutatóit.

Önmagában gólgyár a norvég csatár és ezért is húzom be ezt a vendég opciót olyan magabiztosan.

A Besiktas a sajátjaik nagy örömére elhódította a bajnoki címet egy őrült hármas bajnoki hajrában, Sergen Yalcinék odahaza is aprítják a kiscsapatokat, ám a Champions League már kávéház, űrtávlatok vannak. Ide plussz, extra kell, ami talán Batshuayival érkezett, a hétvégén is két gólt szerzett, de Haalandal ő sem veheti fel a versenyt. A Dortmund kompletteb csapattal rendelkezik, Rose érkezése is csak előre, fölfelé viszi a társaságot. A kohézió megfelelő a sárga-feketéknél, nagyon együtt van most a DORTMUND, AMI A BL-BEN IS SIKERES RAJTOT VETÍT ELŐRE, TERMÉSZETESEN HAALAND GÓLLAL, GÓLOKKAL.

Beşiktaş A.Ş. - Borussia Dortmund: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp