Nem tűnik gyengének a vasárnap este, hisz a Valencia-Real Madrid mellett egy Lyon-PSG és egy Juventus-AC Milan meccset is rendeznek, és akkor még csak belenéznék az Álarcos énekesbe is...

Szóval Valencia - Real Madrid, egy jó kis LaLiga mérkőzés két olyan csapattal, amely jól kapta el a rajtot. Bordalás mester érkezése jót tett a Túria-parti csapatnak, aki húzott egy olyat, hogy Guillamónt feltolta a középpályára szűrőnek, és bepakolta Alderétét a védelembe. Bordalásnak megvan a fix kezdője, ezen nem nagyon változtatott az elmúlt négy bajnokin, de működik. Három győzelem, egy idegenbeli Granada elleni iksz és 10 szerzett pont.

Pont 10 pont van a Madrid neve mellett is. Lőtt 13 gólt Ancelotti együttese, de kapott 6-ot. Volt már itt 5-2 és 3-3 és 1-4, csak a Betis elleni 1-0-ás siker volt underes meccs a bajnokságban.

A Real Madrid már az Inter ellen a BL-ben is bemutatkozott, és nyert 1-0-ra az utolsó percben szerzett Rodrygó góllal, aki az Inter nemezise (bár lehet a mumusa jobb szó lenne). Az az Inter-Real nem volt annyira rossz meccs, főleg az első félidő volt mozgalmas, valami 15-16 lövéssel, köztük jópár veszélyes lövés, fejes. Volt ott helyzet bőven, hiába született összesen egy gól, helyzetek alapján lehetett volna ott is simán 3-4 gól, vagy több.

Az Inter-Real meccsen azért látni lehetett, hogy a Varane-Ramos páros a beadásoknál sokkal magabiztosabb volt, mint a mostani Alaba-Militao duó. Szóval megéri a mostani Madridot a levegőben kóstolgatni.

Két jól startoló csapat, de a Bordalás-féle Valenciának azért most jön az első komoly ellenfél. Olyan értelemben, hogy az eddigi ellenfelek csupa-csupa defenzív felfogású csapat volt, ez a Madrid offenzív focit játszik. Tutira jót tett a Madridnak, hogy bemákolta az Inter elleni BL-meccset, Vinicius nagyon jó formában van, Hazard rápihent a hétvégére, a Valencia ellen biztos pályára kerül. Bár nem tudom ki vezet, de minden egyes Valencia meccsben benne van a büntető, nincs ez másként idén sem, Soler csak a büntetőkkel lassan gólkirály lesz, de a legutóbbi Valencia-Real Madrid is hozott 3 hazai büntetőt, Soler be is verte mindet. Mindkét csapatban vannak gólok elöl és hátul is, szerintem egy egy játszható tipp ilyen szorzón.

Valencia - Real Madrid: Gólok száma - Felett/alatt tipp