Eléggé fájdalmas lehet a BL -t többször is megjáró fővárosi farkasoknak, hogy csak a lepottyanó Konferencia Liga jutott a számukra, de ha már itt vannak akkor szeretnének nagyot alkotni. Az egyik legnagyobb esélyesek között szerepelhetnek, a Tottenham és a Roma kimagaslik ebből a mezőnyből, az élet nagy rendező, de ha nem történik nagy földindulás, akkor ebből a két csapatból kerülhet ki a végső győztes, de ettől időben még nagyon messze vagyunk.

Az első lépést a továbbjutás fele mindenesetre megteheti az AS Roma, amely a fővárosi bolgárokat a CSZKA Szófiát fogadja.

A Mourinho vezette együttes eddig kellemes meglepetés, az előrejátékban rendre szórja a gólokat. A nyár közepén láthattunk egy Loki elleni edzőmeccset is, ahol az elején még tartották magukat Dzsudzsákék, ám bele rázódva a meccsbe a Roma simán eltángálta a hajdúságiakat.

A Konferencia Liga rájátszásában a Trabzonsport is magabiztosan oda-vissza verték, a kinti 2-1 -es "megágyazós" sikert odahaza egy nagyon sima 3-0 követte, a bajnokságban pedig a Fiorentina is kapott egy hármast (3-1), majd az újonc Salernitana bánta, akik a saját közönségük előtt futottak bele a római késbe (4-0), a hétvégi erőkímélő Sassuolo elleni 2-1 siker pedig előrevetítette, hogy ezt a találkozót tették előre az olaszok prioritást tekintve.

A bolgárok a korábbi nemzetközi meccseken idegenben rendre lefagytak még a sokat gyengült Plzen is 2-0 -ra verte őket, ezek után egy jó formában lévő Roma ellen nem sok jóra számíthatnak a balkániak. Sok gólos magabiztos római bemutatkozásra számíthatunk az ECL -ben.

Roma - CSZKA Szofija: Roma által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp