Elsőre, másodikra, sokadjára is átsiklottam e EL-találkozó felett, aztán csak adtam neki egy esélyt. Klikkeltem egyet az eredmenyek.com-on, aztán mit látok. A Galatasaray utolsó 5 meccsét, ahol van Süperlig meccs, azaz bajnoki, felkészülési meccs és nemzetközi kupameccs, de a közös bennük, hogy a Galatasaray lőtt és kapott is gólt inden meccsen. Aztán még tovább megyek időben visszafelé, és látom, hogy az utolsó 16 Galata-meccs közül egy volt, ahol nem jött a BtTS.

Én bevallom férfiasan, nem nagyon nézek török focit, max ha nincs más, fogalmam sem volt, hogy ilyen gólképes a Galata elöl-hátul, de a számok meggyőznek.

Sokkal jobban ismerem, ismerjük (talán indokolt a többes szám) a Laziót, a Serie A azért egy népszerűbb bajnokság. A Lazio olyan csapat, amely szintén, hasonlóan a Galatához, elöl-hátul gólképes. Sarrival sincs ez másként, volt itt 6-1-es győzelem és 3-1-es siker, legutóbb a Milan ellen 2-0-ás zakó, de azért nem jellemző a Lazió csapatára a gólnélküliség.

A Galatasaray találkozóin rendre születik gól félidőig. Egy St. Johnstone elleni találkozó a kivétel az utolsó 10 meccséből, amikor 0-0-lal mentek félidőre, a maradék 9 meccsen minimum egy gól volt félidőig, de leginkább kettő és három. Nem eseménytelen félidők ezek, és egy ilyen EL-találkozón az első kör első félidejében mire tartalékoljanak?! Simán egymásnak esnek a felek, aztán jönnek a helyzetek, és véleményem szarint a gólok is. Mindkét együttesben benne van a gól. Jó kérdés, hogy a Lazio milyen kezdőt állít ki, ez erősen kérdéses, de akár kezd Immobile, akár nem, ez egy vállalható tipp.

Érdekesség, hogy a Lazio Empoli és Spezia elleni bajnoki meccsein maximum 6 perc kellett, hogy már mindkét csapat betaláljon. Ez néha kézi meccseken sem jön össze... Ebből is látszik, hogy a Lazio is -hasonlóan a Galatához-, elöl hátul gólképes.

Galatasaray A.Ş. - Lazio: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp