Poolosként fáj a szívem ezt kimondani, de brutál keretük lett a vörös ördögöknek, és bár továbbra sem tartom a legésszerűbb döntésnek C. Ronaldo hazahozatalát, de majd az idő eldönti, hogy nekem lesz-e igazam vagy sem.

Több szempont miatt is a vendég győzelem fele hajlok. Első és legfontosabb az idő rövidsége a hazaiak számára, hiszen csütörtökön még Horvátországban volt jelenésük, ugyanis nem kis teljesítményre bejutottak a tavalyi szereplésükkel az Európa Liga főtáblájára. A probléma csak azzal van, hogy sem a keret mélysége, sem pedig az edző kompetenciája nincs azon a szinten, hogy elbírják a több frontos küzdelmet. Ráadásul a MU már kedden este 9-re letudta a saját mérkőzését a BL-ben, 48 órával több idejük volt regenerálódni és felkészülni, mint a hazai West Hamnek.

A másik ami miatt hazaiak ellen döntöttem, az Michail Antonio hiányzása. Nagy butaságot csinált az előző fordulóban a Soton ellen, két nagyon buta és felesleges szabálytalanságának köszönhetően egy meccses eltiltást kapott, így nem lesz ma a pályán, nélküle pedig ez a WHU nem képes azon a szinten fociznia mint vele. David Moyes lényegében Antonio köré építette a csapat taktikáját, és ezt rendesen meg is hálálja az idei szezonban, a bajnokságban 4 gól és 3 asszisztnál jár, ez a csapat góljainak a 70 százaléka. Az ő hiányát nem látom, hogy bírná el Moyes csapata.

Végül pedig a MUról is egy pár szót, csúnyán leszerepltek a BL-ben a Young Boys ellen, itt ma mindenképp javítaniuk kell. Keret mélysége bőven elbírja a két frontos focizgatást, végre Rashford is felépült, ma minden bizonnyal találkozunk vele a pályán, Bruno és CR portugál duó remekül érzi már egymást, s az eddigi két közös meccsükön jól hozták magukat helyzetbe.

Fontos hiányzó a hazaiaknál, és két nappal kevesebb felkészülési idő az ellen a csapat ellen, ahol CR rohangál elől, számomra minden a vendégek mellett szól, vendég győzelemre számítok.

West Ham - Manchester United: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp