Egy olyan párosítás, amely hozhat egyaránt jó és rossz meccset is. Én abban bízom, hogy a meccs jó lesz, mert miért is ne? De félretéve a viccet és a rizset, tényleg abban bízom, hogy élvezhető meccs lesz, amibe nem alszunk bele.

A Real Madrid Fortuna fogadott fia: Miért? Hát ezé', mert az Inter ellen a meccs végén lőtt Rodrygo győztes gólt egy eléggé iksz szagú meccsen, aztán a következő bajnokin a Valencia ellen szintén egy ikszes meccsen a végén egy Vini Jr.-Benzema-kooperáció ért véget góllal. A Real Madrid védjegye a 90 perc környéki gól, hisz a Valencia és az Inter elleni meccsek előtt a Celta is nyelt egy dugót a 87. percben.

Aztán még visszább megyünk, kapott gólt a Betis, a Levante és az Alavés is a 2. félidőben, a Levante és az Alavés is kapott gólt a Madridtól a 80. perc után. A Madrid idén a 80. perc után csak a bajnokságban 4 gólnál tart (BL-ben is van egy), többet lőtt a hajrában, mint 8 csapat úgy összesen a ligában.

Ebből indulok ki, meg abból, hogy a Madridnál azért a padon is vannak fegyverek. De azt is el tudom képzelni, hogy a Madrid nem feltétlenül a legerősebb összeállításban játszik, aztán ha nagyon ég a ház, akkor a 2. félidőre jönnek azok, akik előre játékban tudnak segíteni.

A Mallorca gólja itt a neccesebb része a tippnek. De úgy vagyok vele, hogy az eddig underes Mallorca megtáltosodhat. Végül is jól startolt, a 8. hely annyira nem gáz, ezen a hétközi meccsen pedig tutira nem lesz rajta nyomás. Én azt mondom, a Mallorca ilyen lesz ami lesz alapon lép pályára, amiben benne van egy adok-kapok is. Mendy, Marcelo és a Valencia ellen cserére készülő Carvalaj sem játszik vélhetően, Ramos nélkül a levegőben is sokkal sebezhetőbb a Madrid. Én bevallom arra számítok, hogy Viniciusék a 60. perc környékére már magabiztos előnnyel fordulnak rá, így jöhet egy nyíltabb foci, ahol már a Madrid sem koncentrál 100%-osan, és futja egy szépítőre a Mallorca részéről.

Real Madrid - Mallorca: Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben - Igen/Nem tipp