Egy újabb meccs, amely kihívások elé állít minket. Talán jobb lenne nem piszkálni, mégis birizgálja a fantáziám.

Bevallom, én a Sevillát a top3-ba vártam idén, úgy voltam vele, hogy beelőzi a Barcát, és dobogón zár. Az előző idényben is az utolsó 5 fordulóig versenyben volt a nagyokkal. Nem áll rosszul a Sevilla, mert nem, hisz a 6. helyen áll (ráadásul a Barca elleni meccse halasztva van). A mutatott játék viszont ammóniaszagú, a szezon elején még a csodacsere Lamela góljai hozták a győzelmeket, de már ezek is elmaradnak, és csak a remik jönnek. Talán legtöbben a Salzburg elleni meccset láttuk/láttátok, kész katasztrófa volt, már az iksz is óriási eredmény volt ott. A védők vakon vannak, a Sevilla rendre összehoz büntetőt, más kérdés, hogy a Salzburg is is rontott kettőt, és Oyarazabal is úgy tett, mint a Gyurcsány-kormány anno.

Elqurtuk. Nem kicsit. Nagyon!...

Az a hihetetlen, hogy a Sevilla 1 gólt kapott a bajnokságban, pedig nagyon instabil csapat jelenleg. Koundét megbolondította a Chelsea, szerintem ő még nincs a pályán csak testben. A válogatottban is piros lap, nagyon nem önmaga. A középpálya puha, Rakitic mellett Jordán is alszik még. Tényleg csoda, hogy ilyen kevés gólt kapott a Sevilla,d e tudván azt, hogy mostanában mennyit ítélnek ellene, és mennyi tizit képes kiharcolni a Valencia, nem lennék meglepve, ha a Denevéresek is rúgnának a meszesről.

Tény: Bordalás összerakta a Valenciát. Remek meccsek, majdnem jött egy remi a Madrid ellen is. Guedes pörög, mint a búgócsiga, jó most a Valencia rezgése. Én simán el tudom képzelni, hogy látunk egy kevésbé eseménydús első félidőt, ahol próbálják betartani a taktikai utasításokat, de a 2. félidőben talán köszönhetően a fáradtságnak, a dekoncentráltságnak, annak, hogy csak jobb a 3 pont mint az, megbomlik a meccs egyensúlya egy góllal. Onnantól már egy nyíltabb meccs jön, és akkor lehet esélye a tippemnek.

Sevilla - Valencia: Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben - Igen/Nem tipp