Julian Nagelsmannal elképesztő formában van a Bayern München. A tavalyelőtti Flickel bemutatott szezonra hajaz eddig a 2021 -es menetelés. A bajorok remek érzékkel nyúlnak az edzőkhöz, főleg Flick személyében, majd szépen az egyik nagy riválistól levadászták Nagelsmannt, aki ugye nem mondhatott nemet, Németországban ez a szakma csúcsa a klubfocit tekintve

A fiatal edző pedig bizonyít, egyedül az első bajnokin a Gladbach ellen buktak két pontot idegenben, de előtte a szuperkupa meccsen a Dortmundnak megmutatták, hogy ebben a szezonban is ki lesz az úr a háznál, valamint legutóbbi hét tétmeccsüket (Német bajnoki, Német Kupa, Bajnokok-Ligája) egytől-egyig sikerrel, ráadásul magabiztos sikerekkel hozták le.

A toronymagas Bundesliga vezetője tehát a lisgautolsó, újonc kis zöld csapathoz a Fürthöz látogat ...

Mi szól a Fürth mellett? Semmi!!! Na jó talán a hazai közönséget lehetne említeni, de egy ilyen Bayern ellen az se sokat ér.

A Stefan Leitl által dirigált Fürth egy vékonyka hazai remit ért el a Bielefelddel szemben, mellette négy vereség a mérleg, 3-13 -as gólkülönbséggel, látható előrefele játékban nagyon ki kellene találni valamit a lóheréseknek, mert a Bundesliga létük, hamar zátonyra futhat, mint tavaly a Schalkenak.

Ezt a Bayernt nehezen lehet megállítani, sőt lehet nem is fogják, de a Fürthtől pláne ne várjunk csodát. Tényleg egy mikroszkópikus törpe - hatalmas óriás párharcát láthatjuk majd a pénteki nyitó mecsen, ahol így nagyon tartalékolni sem kell a játékosokkal. Sima 3-4 gólos vendég siker alapjában elvárható a Münchentől.

Greuther Fürth - Bayern München: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp