Újra beszállok egy Bielefeld gólra, mert egész jó szorzón kínálják erre a találkozóra. A Német Bundesligára nem jellemzően elég sok gól nélküli döntetlen van már az elején, az eddigi ötből ez a két csapat hozott össze hármat. Nagyon remélem, hogy nem lesz meg a következő.

Az Union Berlin hétvégén letudja ezt a találkozót, majd csütörtökön fogadják szintén odahaza az izraeli Maccabi Haifát. A német együttes a találkozó esélyese, vélhetően megszerzik első pontjaikat az Európai Konferencia Liga csoportkörös küzdelmeiben.

A hazai együttes jelenleg a nyolcadik helyen áll, 1-3-1-es mérleggel és 7-8-as gólaránnyal. A Bielefeld ebben a szezonban még nem nyertek mérkőzést a bajnokságban, 0-4-1-es mérlegük, gólarányuk 3-5. A vendégek mérkőzésein elég kevés gól van, átlagban kevesebb, mint kettő. Van egy olyan érzésem, hogy itt jelentősen nőni fog a gólszám.

A hazaiaknál mindenki egészséges, a hírek szerint nem lesz hiányzója Urs Fischernek, míg a vendégoldalon három játékosról írnak, azonban egyiköjük sem jelentős.

Támadófocit és sok helyzetet várok ezen a találkozón, még akkor is, ha legutóbbi hat találkozójukon eddig ötször pontosztozkodás lett a vége. Idén márciusban 0-0, novemberben pedig hazai pályán nyert a berlini alakulat, azt megelőzőn pedig négy 1-1-es végeredményt produkáltak.

Azt gondolom, hogy nem lesz unalmas mérkőzés, még ha az eddigiek azt is mutatják, hogy kevés gólos találkozó lehet ez. Kizártnak tartom a 0-0-át, három vagy négy gólt tudok elképzelni itt. Hazai pontszerzést várok, bár lassan el lehet kezdeni pakolni a Bielefeld első győzelmét is.

1. FC Union Berlin - Arminia Bielefeld: Gólok száma - Felett/alatt tipp