A korábbiakban nem volt nagy was ist das akár 3,5-ből vagy 4,5-ből overre húzni az Atalanta-meccseket, ám idén valami fura oknál fogva elég gólszegény meccseket játszik a csapat. Előbb Zapata nem játszott, aztán ahogy ő magához tért, Muriel esett ki. De ez önmagában még nem indok a gólszegény idénykezdetre. Lehet, hogy egyszerűen csak 'így jött ki'.

Amivel talán senki sem vitatkozik, hogy előbb-utóbb kiszakad a gólzsák egy Atalanta-meccsen, és szerintem erre most jött el az idő!

Az Inter ugyanis 5 mérkőzést játszott le a Serie A-ban, és mind az öt olyan volt, hogy minimum 4 gól született. A BL-ben 1-0-ás zakó a Real Madrid ellen, de aki látta azt a meccset, az tudja, hogy abban is sokkal több volt, főleg az első félidőben voltak komoly helyzete az Internek.

Hogy Inzaghi és Gasperini hogy sakkozik, egy kérdés. Jövő héten BL, biztos befolyással van a mai meccsre, csak azt nem tudom még, hogy hogyan. Jó lenne kivárni a kezdőket, de sajnos erre itt nincs lehetőség. Így marad a remény, és én reménykedem, hogy ez egy olyan rangadó, egy derbi, amire mindkét mester a legjobbjait igyekszik pályára küldeni. Elvégre is fontos, hogy jövőre is BL-ben szerepeljen a csapat, ahhoz meg kellenek a pontok.

Az Inter jó és ötletes focit játszik, fizikálisan is jó állapotba van. Dzeko bár nem Lukaku, azért látszik rajta is, hogy jól érzi magát, jó kis duót alkot Lautaróval. Mondom, nem Lukaku, de az a kis csatár-nagy csatár duó működik továbbra is. Én kedvelem az Inter középpályát is, egyszerre melós és ötletes, nem véletlenül lett bajnok az Inter. Játszhat elöl bárki, ha nincs, aki jó labdákkal kínálja meg a támadókat. Az Internél a pontrúgások is veszélyesek, akár közvetve fejesek után, akár direktben kapura. Kicsit nyúl voltam a 3,5 overt behúzni, és butítottam a tippen, de ha bejön, úgyis örülök, így pedig egy 3-gólos találkozónál sem bukok.

Inter - Atalanta: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp