Sallai Roland Freiburgja az egyike azon csapatoknak, akik még veretlenek a Bundesliga 2021/22-es kiírásában. Az a kérdés, hogy a mérkőzés végén is így lesz-e vagy a forduló után már csak a címvédő Bayern mondhatja el ezt magáról.

Jól kezdte a Freiburg a bajnokságot, két forduló után hét ponttal álltak. Bielefeld elleni 0-0 után legyőzték a Dortmundot és a Stuttgartot is, aztán Köln és Mainz elleni döntetlen következett. Érdekes, hogy a kisebb csapatokkal ikszelt a Freiburg, a nagyobbakat pedig megverik. 2-3-0-lal állnak a hetedik helyen, míg az Augsburg 1-2-2-vel a tizennegyedik helyen.

2-8-as gólaránya nagyon gyenge az Augsburgnak, bár az is igaz, hogy a Hoffenheim és a Leverkusen ellen kaptak gólt. Legutóbbi fordulóban sikerült legyőzzék a 'Gladbach csapatát, egy 80.percben szerzett góllal.

Érdekes a csapatok kétarcúsága, tényleg lehetetlen megmondani, hogy épp melyik arcát mutatják.

Tizenegy mérkőzést kell visszamenni, mire találunk ebben a párosításban vendég győzelmet, ezért azt gondolom, hogy ma ez a sorozat is megszakadhat. Általában mindig akkor szakadnak meg, amikor nem számítunk rá. Legutóbbi tíz egymás elleni találkozóikból nyolcszor volt gólváltás, de négyszer is 1-1 lett a vége.

Mindkét együttesnek van esélye nyerni, hiba lenne leírni az Augsburgot. Mindig a legváratlanabb pillanatban következik be egy-egy érdekes eredmény, most ezen a találkozón is valahogy ezt érzem. Megyek tovább a gg-s szálon, remélhetőleg sokadik alkalommal is zöldül ez a tipp a mérkőzéseiken, aztán majd meglátom, hogy mi lesz a vége.

SC Freiburg - FC Augsburg: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp