A nem és a majdnem között a 'majd' jelenti a különbséget. Így voltam én ezzel a tippel és ezzel a meccsel, mert mindenképp akartam írni rá pár sort. Kicsit vártam, amíg várhattam, hogy mégis milyen keretek lesznek, és amint megokosodtam, íme a tipp: BTtS, azaz mindkét csapat lő gólt.

Miért lő?

Azért, mert a focit alapvetően gólra játsszák, és ez igaz a Barcára meg a Levantére is. Hasonlít a két csapat sok dologban, pl. a klubszínekben, meg abban, hogy egyik sem kezdett acélosan. A Barca hat kör után 8. helyen áll, bár van halasztott meccse. A Levante a 16. helyen áll, kb úgy hat-nyolc hellyel mindkét csapat lejjebb van, mint szeretné, hogy legyen.

Azt azért gondoltuk, hogy a Barca Messi, Grizi, és Suarez nélkül nem lesz acélos, ráadásul Dembélé még sérült, Agüero meg sérült, és akkor jön az, hogy Fati vagy játszik vagy se, 1 év kihagysá után egyből csodát ne várjunk. Vesszek meg, még Braithweite is hiányzik, ami már gáz, int ahogy de Jong teljesítménye...

A másik de Jong, Frenkie piros lap miatt hiányzik, azért egy kedvetlen és motiválatlen busquets, egy Gavi és egy S. Roberto középpályás triótól azért egy Levante sem csinálja össze magát. az As szerint Eric Garcia kezd Pique helyén, újabb ok a Levante gólra. Moreles és Clerc megeszi a szélen Minguezát.

Rühes kutya legyek két napig, ha a Levante nem talál be. Moralesék fel fogják szívni magukat, ráadásul tudják ők is, hogy most a Barca maximum nevében erős, alapvetően egy kutyaütő társaság. Marti, Moreles, Clerc,Martinez, Miramón, de Frustos középen Radojával és Meleróval, ez egy erős csapat. Bevallom őszintén, idén eddig elkerültek a Levante meccsek, és pechemre a Real elleni meccsükből is pont a gyengébbik félidőt láttam. De alapvetően a Levante nem rossz csapat, ennek a Barcának tuti lőnek gólt, vagy gólokat. Ugyanakkor talán a Barca sem okoz csalódást ilyen szempontból. Legutóbb a Cádíz ellen totális impotencia volt, bízom benne, hogy azért egyszer megvillan a Barca, mert ennek a tippnek nem a Levante gól a gyengébb pontja, bármennyire is fura. Benne van a Barca újabb pontvesztése, de ezúttal lesznek gólok.

FC Barcelona - Levante: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp