Amire fordulók óta vártam, elérkezett. Paksra látogat a Fradi! Ráadásul tökéletes időpontban: egy hétközi Európa Liga mérkőzést követően. Amikor ezeket a sorokat írom, még nem ismert a Betis elleni csütörtöki meccs eredménye, de biztosan nagyon sokat kiszív a játékosokból, hiszen ott más szinten kell pörögniük. Vasárnapig természetesen ki lehet pihenni magukat, de biztosak lehetünk abban, hogy Stöger edző rotálni fog, tehát lesz mozgás a kezdőcsapaton belül.

Egy ilyen mérkőzést követően két eset lehetséges: vagy 1-0-ra hajtanak és arra, hogy túléljék a meccset, vagy egy gálameccsbe torkollik az egész, és az győz, aki többet lő. Én utóbbira teszem a voksomat, mert a Paks erre a meccsre készül hetek óta. Nagyvadat akar ejteni!

Bognár Gyuri csapata 22 gólt lőtt 7 mérkőzésen, az azt jelenti, hogy meccsenként hármat! Bődületes számok. ÉS ha hozzávesszük, hogy a Zalaegerszegnek idegenben milyen könnyedén hintették meg az ötöst, akkor biztosak lehetünk abban, a Fradi ellen sem 1-0-ra fognak hajtani, nem fogják engedni, hogy a Fradi ráüljön a meccsre, és védekezzen. Ki fogják kényszeríteni a nyílt játékot!

Ha pedig a Fradi belemegy az adok-kapokba, akkor gólok lesznek, nem kell tartani attól, hogy megállnak három-négy gól alatt. Mióta Gyuri a Paks edzője, két alkalommal találkoztak: első alkalommal az Atomvárosban 3-1-re nyertek a zöld-fehérek, majd 5-2-re a Groupamában.

Látható, hogy sok veszély nincs a gólokban. Böde Dani szerintem extrán fog előremenni, most betenném valahova a kezdőcsapatba, de Ádám Martint is megtartanám. Őt ugyanis lehetetlen tartani, olyan fizikális adottságai vannak, amit nem hinném, hogy ne tudna kihasználni Blazic, Kovacevic vagy Sami Mmaee ellen. Én ugyanis utóbb játékát veszem biztosra, mivel a rotációban ő játszik a magyar bajnokságban.

Egy szó, mint száz, ez a négy gól simán összejöhet, nem látok benne veszélyt, mivel a Paks fogja rákényszeríteni az akaratát a Fradira az utóbbi csapat fáradtsága miatt.

Paksi SE - Ferencváros: Gólok száma - Felett/alatt tipp