Nem fenékig tejfel az élet a PSG háza táján. Valahogy éreztem, hogy hasonló forgatókönyv szerint fog zajlani főleg az őszi-kora téli időszak, kérdés, hogy Pochettino megéli-e azt az időszakot amire összeszokhat ez a világsztárokkal teli gárda.

Nívós bajnokságnak egyáltalán nem nevezhető francia Ligue 1-t egyenlőre magabiztosan vezeti a PSG, 8/8-as mérleggel állnak a tabella élén, viszont a sziporkázó, magabiztos győzelmek hiányoznak, rengetegszer csak a mérkőzés legvégén sikerül eldönteni a három pont sorsát. A csapat sztárjai egyáltalán nem veszik jó néven, hogy nem körülöttük forog a világ, és egy-egy sikertelen meccs alatt látszik rajtuk a frusztráltság, és az elégedetlenség. Ezt láthattuk múlt héten Messi testbeszédén a Lyon ellen, amikor lecserélték, és ugyanez volt ráírva Mbappe arcára is a hétvégi mérkőzésen. Az első BL fordulóban felállhatott a Messi-Neymar-Mbappe duó, amelyiktől mindenki sziporkázó játékot várt el, ez azonban elmaradt, és véleményem szerint csak a szerencsének, és Keylor Navasnak köszönhetik, hogy nem egy hatalmas blamával kezdték az idei BL szezont.

Manchester Citynél is kissé döcögösen indult a szezon a hazai bajnokságban, egy vereség a Tottenhamtól, majd egy iksz a Southampton ellen, ugyanakkor a hétvégén a Tuchel féle Chelseanek oktató videót tett be Guardiola, az egész mérkőzést uralták, momentumai nem voltak a Chelseanek, és bár egy megpattanó lővéssel sikerült behúzniuk a három pontot, kérdés nem férhet hozzá, hogy megérdemelt győzelmet arattak.

Mindkét együttes teli van sztárokkal, ugyanakkor a City egy jóval variálhatóbb, összeszokottabb gárda, mint a Pochettino féle PSG. Két ilyen erős keret mérkőzésén sokszor az edzői kvalitás döntheti el a mérleg nyelvét, ez számomra egyértelműen Guardiola fele billen, korunk edző zsenije. City dominanciát és győzelmet várok, de tekintve, hogy a hétvégén a Pool ellen játszik rangadót a City, lehet hogy ők egy ikszel is megelégednek a mai nap, ennek szól a DNB vendég opció.

Paris SG - Manchester City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp