A tavalyelőtti Bayern München van ismét terítéken, amely egyszerűen nem tud hibázni és sorra nyeri a mérkőzéseket, mindegy, hogy a Bundesligában vagy a nemzetközi porondon. Akkor Hansi Flick, most Nagelsmann a vezér, mindkét edző nagyszerűen komponálta meg a Bayern remekműveket, és nagyon úgy néz ki a Bayern "bárka" nem most fog megállni, siklik tovább.

A lehetetlent az aktuális ukrán bajnok a Dinamo Kijev próbálja meg Mircea Lucescuval, amely túlteljesített tavaly azzal, hogy begyűjtötte az ukrán bajnoki címet a Bajnokok Ligájában pedig helytállt a Barcelona, Juventus, ferencváros csoportban. Ez a szezon még nehezbbnek ígérkezik, amit a múlt heti szuperkupa bukta a nagy rivális elleni 0-3 is mutat. A Bl -ben pedig odahaza egy vékony 0-0 -ás bemutatkozás sikeredett csupán a kijevi Olimpiai Stadionban.

A Bayern a csoport legnagyobb ellenfelének számító rivális otthonából a "rettegett" Camp Nouból is játszi könnyedséggel hozta el a három pontot. Ezek után a Dinamo elleni győzelem több, mint kötelező feladat. A Lewandowski fémjelezte Bayern támadógépezetet nem lehet megállítani, ott van még Gnabry, Sané, Kimmich, de bárkit beküldenek életveszélyes, mint például Choupo-Moting is. A Hazai meccseken még inkább megy a henger, a három Bundesliga meccsükön odahaza a Kölnnek három, a Herthának öt, a Bochumnak hét gombócot biggyesztettek.

A fővárosi ukránoknak sem kell "aggódnia" ez a szuper csapat az ő kapujukat is rongyá fogja tüzelni, örülhetnek, ha 4-5 kapottal megússzák majd Buschananék.

Bayern München - Dynamo Kyiv: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp