Úgy fest, hogy a hazai együttes az idei szezonban is a középmezőnybeli tagságért fog küzdeni, sajnos mára elképzelhetetlen az, ami pár éve minden évben várható volt: az együttes a feljutásért folyó harcban lesz érdekelt.

Ennek több oka van, de ami a legfontosabb, hogy több pénz van mára a fociban és több csapat is kerül képbe ezáltal, akik pár éve még sehol nem voltak. Olyan együttesek szerepelnek jelenleg ebben a mezőnyben, akik megállnák a helyüket a legjobbak között is. Meg is látszik egyébként, hogy egy-két együttes más kategória, hazai pályán simán kikapott a Vasastól a szolnoki együttes. Hazai pályán jó a Szolnok, nehéz ellenfél a Tisza-parti klub, leszámítva az előbb említett csapatot, akik átgázoltak a gyenge napot kifogó csapaton.

A Budafok csapata újonc a második vonalban, az első osztályból esett ki a csapat. Nem olyan rossz a Budafok, azonban a feljutásról szerintem nem álmodozhat a klub. Jelenleg mindkét csapat ugyanúgy áll, a hazaiak a tizedik, a vendégek a tizenkettedik helyen tanyáznak a kilencedik fordulót követően.

3-3-2-es mérleggel kezdett a Szolnok, 14-15-ös gólaránnyal, míg a Budafok egy mérkőzéssel többet játszva, 3-2-4-gyel, 14 rúgott és 12 kapott góllal áll a mérkőzés előtt. Egymás elleni mérlegük 3-2-4 a Budafok javára.

A Szolnok több hazai mérkőzésén is sikerült legalább két gólt szerezzen, reményeim szerint a Budafok sem okozhat majd gondot. Háromesélyes a mérkőzés, remélem a gólok fognak majd dominálni és nem pedig egy gyenge, gólszegény mérkőzést láthatunk.

Szolnoki Máv-Mondi - Budafoki MTE-Újbuda: Szolnoki Máv-Mondi által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp