Izgalmas mérkőzésből ma sem lesz hiány, abból az egyik legérdekesebbnek ez tűnik a számomra. Mármint tippelés szempontjából.

A Sturm vereséggel, a PSV döntetlennel kezdte az idei EL csoportkört. Mindkét csapat jó formában van, bár néhány érdekes eredmény mostanában a csapat háza táján. Az előző, EL találkozó után 4-0-ra kikaptak a hollandok a Feyenoordtól hazai pályán, majd most hétvégén idegenben a Willem II ellen.

A Sturm ezzel szemben csak a Monaco együttesétől kapott ki az elmúlt tizenkét mérkőzés folyamán, azaz elmondhatjuk, hogy ők várják jobb formában a találkozót. A Monaco elleni vereség után muszáj javítson a Sturm csapata, még akkor is, ha a csoport harmadik helyezett együttese az új, harmadik számú európai kupasorozatban, a Konferencia Ligában indulhat.

Az osztrákok kilenc fordulót követően a második helyen állnak, hátrányuk ugyan jelentős, de az elmúlt évek egyik legjobb kezdését produkálták, és nyolc ponttal vannak a harmadik helyezett előtt. A kilenc forduló alatt 34 gól (24-10) volt a Sturm mérkőzésein, de a kupában is rúgtak négyet.

A hollandok is kiválóan kezdtek, de a legutóbbi két El mérkőzés utáni vereségek miatt a csapat a negyedik helyig csúszott vissza. Hét forduló alatt 17-10-es gólarányt tudnak felmutatni, ami szintén kiemelkedő.

Mindkét csapat találkozóin sok gól van, a hollandok tele vannak jobbnál jobb játékosokkal. Vendég sikert várok, de a Sturm nem adja majd könnyen magát. A tippem, hogy legalább négy gól lesz a mérkőzésen, az eddigi tippekkel ellentétben most nem egy csapattól várom a megváltást.

Sturm Graz - PSV Eindhoven: Gólok száma - Felett/alatt tipp