Őszinte leszek, nem hiszek a Kisvárdának. Olyan érzésem van velük kapcsolatban, mint volt két éve a Mezőkövesd kapcsán, akiknek volt egy jó időszaka, aztán amikor elkezdték komolyan venni őket, akkor hirtelen jöttek sorban a vereségek, és Kuttor Attila is távozni kényszerült. Hiányolom a dinamikát, a tüzet. Most megy a szekér, jönnek az eredmények, de valami nem tetszik: nem úgy nyernek, hogy egy pillanatig sem vonhatnám kétségbe a jogosságát a győzelmeiknek.

Joao Janiero edzőre még emlékszem Szegedről, szerintem ott pocsék volt, persze Szegeden mindenki besül, mert hiába van lóvé, ha nincs koncepció. Kisvárdán van koncepció, azt adja Révész, de ha a koncepció hibás, vagy nem szerethető, akkor tök mindegy. A hibás volta egyelőre nem megállapítható, mert jönnek az eredmények, de az, hogy nem szerethető, amit a csinálnak, az az én szubjektív véleményem szerint fennáll.

A tippet mégsem végeredményre tenném, bár szerintem nyerni fog a Honvéd. Sokkal jobb lehetőség van a gólokra fogadásban, mert mostanában a Honvéd támadójátéka Lukiccsal és Nagy Dominikkal kifejezetten aktív. A Gyirmót, a Zalaegerszeg és a Nyíregyháza elleni kupameccsen is meglőtték egymaguk az overt. Tetszetős dolgokat csinálnak, tehát én legalább két góljukkal számolok. Legutóbb a Debrecen elleni meccsen a Kisvárda védelme nem tűnt átjárhatatlannak, Ugrai jó párszor megbontotta az első félidőben. Szóval hazai gólok nálam pipa.

A Kisvárda gólja is mindig ott van a levegőben. Nem volt még olyan mérkőzés, ahol nem találtak be, egyszer pedig csak a Puskásnak és a MOL Fehérvárnak lőttek gólt. Azért a Honvéd védelme nem olyan jó, mint ennek a két csapatnak, szóval nem lennék meglepve, ha egynél többször sikerülne Bumbáéknak betalálni.

Összegezve, nálam ez a meccs gólokról fog szólni, szerintem legalább hármat látunk, azzal pedig push a tipp.

Budapest Honvéd FC - Kisvarda: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp