Jelenleg a kiszivárgott hírek alapján Laporta és Koeman között a feszültség odáig fajult, hogy bármi lesz az Atletico-Barca találkozó végeredménye, Koeman repül. A dologban érdekesség, hogy Koeman úgy készül utolsó meccsére, hogy nem készül, mivel eltiltott, a Levante elleni meccshez hasonlóan most sem lehet ott a pálya mellett. A válogatott meccsek alatti időszakban új tréner érkezik, ha megveri a Barca a 'ticót, akkor is.

De megveri?

Nem úgy néz ki, mert nincs igazán jó formában az együttes. Az utolsó 5 meccsen 1-2-2 a mérleg. Az nem igazán acélos. Egyedül a totál formán kívüli Levantét sikerült otthon elkapni, egyébként a Cáízs és a Granada ellen iksz (ezek ugye nem világverő csapatok...), arról meg jobb nem beszélni, ami a Benfica és a Bayern ellen történt, mert nem történt semmi. Legalábbis a Barca részéről, mert 2 meccsen a kaput sem sikerült eltalálni, és akkor erről a két BL-meccsről semmit többet.

A hírek szerint Alba visszatérhet, Dest mehet a saját oldalára. Ez azért jó hír. És akkor nagyjából a jó hír ennyi.

A 'tico ha nem is Bayern erősségű csapat, de azért egy Benfica szint mindenképp. Koke játszhat, ami megint nem jó hír a Barcának. Eleve nincs sérültje, eltiltottja az Atletinek, otthon, a Wandában léphet pályára, miközben a Barca idén még nem nyert mecset idegenben. Sem csapat szinten, sem egyén szintjén nem értékelhető, ami van, mert nincs semmi. Eric Garcia nem élvonal szint, Coutinho egy paródia, Busquets szürke szamár, a csatár de Jong egy rossz vicc, Frenkie és Depay pedig belefásult ebbe az egészbe. Grizi és Suarez azért tuti nagyot akar játszani, főleg Grizi! Carrasco formája jó, Trippiert szerintem beinjekciózzák, és ő is játszik. És akkor még ott lesz Koke, Llorente és Lemar, már most úgy tűnik, az Atleti emberelőnyben van. Egyébként ilyet már a Benfica elleni meccsen is lehetett érezni, a Barca pedig azért hajlamos összeesni, és ha bever egy gólt az Atleti, nem vagyok benne biztos, hogy nem lő rá még vagy kettőt, mint a Benfica. A Barca pedig veszít 12-13 millió Eurót, ha Koeman repül, de ez már részletkérdés, mert rengeteg bukik azzal, hogy mondjuk a BL-ben nem jut tovább, és akkor ki merne komoly pénzt tenni arra, hogy a bajnokságban a top4-ben zár??? Én jelenleg biztosan nem...

Atlético Madrid - FC Barcelona: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp