Nem kell tovább fényezni a bayern Münchent, megtettem a Lipcse ellen és a hétközi Dinamo Kijev ellen Bajnokok Ligája meccs előtt is és nem cáfoltak rám a bajorok.

Ahogyan Hansi Flickel két éve, úgy most Nagelsmannal is szárnyalnak a bőrnadrágosok, szinte nincsen olyan meccs, ahol a három góljukat ne rúgnák meg, pláne odahaza rendezik meg mindig a gólkavalkádokat. Rendkívül erős a támadógépezet, ott van Lewandowski, Gnabry, Sané, Kimmich, de ha a kispadról jön be valaki, mint legtöbbször Choupo-Moting akkor az is gólt, gólokat szerez. Rendben van a csapategység is, nincsenek sztárallűrök, mindenki alárendeli magát a csapat egységnek, ezért is lehetnek ennyire sikeresek a Bayernesek.

A vendégségbe érkező Frankfurt teljesen más arcát mutatja, mint az elmúlt két évben, Andre Silva elvesztésével mintha a méregfogár húzták volna ki az Eintrachtnak. Hol vannak már a frankfurtiak overes meccsei, előre játékban a felét sem nyútják a korábbiaknak, pedig ez volt a sikerük alapja, rendre egy-egy rúgott gólokra futja az erejükből, mint ahogyan az utolsó öt tétmérkőzésükön. A Dortmund elleni szezonnyitón még kettőre tellett, de ott pedig Hallandék nem kegyelmeztek, 5-2 -re végezték ki a sasokat. Körülbelül ez várható a Bayern ellen is, a sztárcsapat támadópotenciálja alapból sok gólt ígér, ez ellen a gyámoltalan Frankfurt ellen nem fog leállni a Bayern henger.

A hétközi kupameccs sem okozhat gondot a bajoroknál, sőt az Eintracht Frankfurt csütörtökön szerepelt Belgiumban, egy fárasztó meccsen, ahol kiszenvedték a sikert 1-0 -ra.

Mindent egybevetve újabb bajor gálát és sima sikert várok, sok góllal.

Bayern München - Eintracht Frankfurt: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp