Gyáva majomnak nincs liánja, tartja a mondás. Szóval most egy kevésbé kellemes,kicsit izgulós tippel jövök, ami nem más, mint a magabiztos Inter-győzelem. Minimum két-gólos!

Persze közel sem biztos, hogy körömrágós tipp lesz, benne van az is, hogy esélye sem lesz, meg az is, hogy olyan sima lesz, mint a műfű Mészáros Lölőék lagziján.

Az Inter a BL-betegségét nem hozza át a bajnokikra, vagy a bajnokik overeit nem viszi át a BL-be, az már nézőpont kérdése. ami nem kérdés hanem tény, az az Inter szériája, a hat bajnoki meccsén minimum 2 két lőtt gól mindig összejött, de azért inkább több.

4-3-2-6-3-2 a lőtt gólok száma időrendi sorrenben, bajnoki meccseken.

Legutóbb, amikor a Samp ellen csak 2-2-őt játszottak, következő bajnokin hatot vágtak a Bolognának. Most is arra számítok, hogy a dupla dinamit akcióba lép. A Lautaro-Dzeko páros működik, majdnem hozzák az egy meccsen lőtt egy gól átlagot, ez a 'kicsi-nagy' páros nagyon működik az Internél. Dzeko nem Lukaku, de nagyon él a bosnyák, jó ezt látni.

Közben az Internél nagyon pörög a középpálya, és onnan is betalálhat bárki, a szárnyvédők szintén, és akkor a belső védőkről nem is beszélve, mert Skriniar már belsővédőként két gólos, de De Vrij fejesei legalább olyan veszélyesek. Egy jól működő gólgyár az Inter, szóval a tippnek ezen részéért kevésbé izgulok. Viszont azért az Inter szokott gólt kapni, az utolsó 5 bajnokiján kapott gólt, de hátha most nem. Azért ez a Sassuolo bár kísérletezget, azért a hat meccsen szerzett hat gólja nem sok. Otthon 0-0, 0-1 és 1-0, nem épp góldús meccsek. Ugyanakkor a Samp, a Torino vagy a Salernitana más focit játszik, mint az Inter. Lautaróék valószínűleg a FIFA break előtt oda szeretnének pörkölni.

A Real elleni BL-bukó után a Bolognán töltötték ki bosszúságukat, most szerintem a Sahtar elleni remi legalább annyira fájó volt, szóval nem lennék most a Sassuolo helyében.

Sassuolo - Inter: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp