Azta', nem gyenge szorzót kapunk erre a tutira! Rendesen meg kellett néznem vagy kétszer, hogy nem-e az első félidőre vonatkozik a hendi, vagy esetleg a másodikra, de nem!!!

A bukik a Real Madrid -1,5 gól opcióra közel 3.00-as szorzóval fizetnek, és ami itt 2.90, biztos van iroda, ahol el is éri a 3.00-as szorzót.

Nem értem, hisz a Real Madrid jó focit játszik, eredményes focit játszik. Az, hogy a Sheriff ellen foltozott a lyukon, amit a stadionfelújítás meg a Covid-19 okozott, az egy másik dolog.

Ez a Real Madrid nagyon jó csapat, nagyon jó focit játszik, a srácok pedig élvezik, hogy Ancelottinál a póráz hosszabb, az olasz gyengébben tartja a gyeplőt, nincsenek annyira kötött posztok, és ez leginkább Vini Jr-nál látszik, bomba formában játszik a brazil. Benzemára megint nincsenek jelzők, egy két lábon járó gólgép, Benzema és Vinicius duója 13 gólt szerzett!!!

Ez olyan brutális szám, hogy a ligában a Rayónak van összesen 13 lőtt gólja, a maradék 18 csapatot tekintve egyik sem szerzett még 13+ gólt.

A Real Madrid jó csapat! Kisiklott a vonat a Sheriff ellen, benne van. Most vagy lecsalták, vagy úgy voltak vele, hogy ez a meccs tuti, aztán nem tudtak felpörögni. Épp ezért nem hiszem, hogy az Espanyolt is lebecsülnék, mert a barcelonai csapat a feljutás után is szerepben maradt, hozza azt, amit a korábbi években a kiesés előtt megszoktunk. Az Espanyol nem lő sok gólt, de nem is kap, stabil, fegyelmezett társaság.

Akkor sem gondolnám, hogy egy arcpirító zakóból érkező Real Madridot meg tudna állítani. Itt a kérdés, hogy a Madrid a védelem szélein kikkel operál, de Carvajal rengeteget volt sérült, Lucas már kívülről-belülről ismeri azt a posztot, ő lett a RM Jesus Navasa. a másik oldalon akár Nacho, akár valamelyik fiatalabb társa játszik, szintén meg tudja oldani a feladatát. Meg eleve az Espanyol azért nem támad nagy elánnal, szóval bízom benne, hogy itt ez az odds nem csak szép és magas, de jön is!

Espanyol - Real Madrid: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp