Próba-szerencse alapon húzom be ezt a tippet, mert mit tagadjam, olyan túl sok pénzt egy ilyen tippre nem mernék tenni. Még keveset sem, arra viszont jó, hogy az ember ne jöjjön ki a 'gyakorlatból'.

Persze azt sem lehet mondani, hogy ez egy full blődség, mert Gibraltár azért elég jól át szokta vészelni a félidőket. Nem mindig, de sokszor játszik jobb első félidőket, általában a 2. játékrészre fogy el a szufla, akkor aztán kapja a gólokat raklapszám.

Otthon 2-1-0-2 a kapott gólok száma az első játékrészekben, magyarán 2,5-nél többet hazai pályán egyszer sem kaptak.

Idegenben 2-0-3 a kapott gólok száma, Norvégiában nyeltek be 3 gólt, de annak igen egyszerű a magyarázata: HAALAND. A szőke viking nem csak a lelkes gibraltári amatőröknek okoz gondot, hanem kb a világ legdörzsöltebb védőinek is. Haaland a maga egy-két, adott esetben 3-4 gólját a Bundesligában is megrúgja, vagy a BL-ben, szóval azon ne lepődjünk meg, ha a vámügyintéző meg a könyvelő nem tudja őt tartani. Hét meccsen egy olyan volt, ahol Gibraltár már a félidőben hármat kapott.

Jelen esetben is lehet azért élni valója Gibraltárnak, mert Depayék jók, de Hollandiának azért sokszor meccse megy rá arra, hogy helyzeteket szórakozik el. Legutóbb az Eb-je ment rá. Azt meg a miniállam többször bizonyította, hogy 45 percig képes fegyelmezetten védekezni, a bajok a 2. félidőben jönnek.

Pl. a Hollandia elleni 'mészárlás' a 7-0 alkalmával is 1-0 volt a félidő állása.

Kell persze a mák, hogy ne legyen OG, ne legyen penalty, tényleg legyen tartása Gibraltárnak, de szerintem simán lehet. Azt sem hiszem, hogy az Oranje nagyon izgulna, ha a 15. vagy a 20. percben még 0-0. Igazából itt a dolog egyetlen ponton bukhat meg, az pedig az, hogy azonos pontszámnál a gólkülönbség rangsorol, és itt gólkülönbséget javítani Gibraltár ellen lehet. Viszont amikor egy csapat nagyon akar nyerni, sok gólt akar lőni, sokszor van úgy, hogy semmi sem akar összejönni. Márpedig ha Gibraltár beparkolja a buszt, akkor hiába a gyors hollandok, Dumphries, Depay, stb. a sebesség nem igazán kamatozik.

Hollandia - Gibraltar: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp