Válogatott szünet ismét Premier League, én mint Pool szimpatizáns rengetegszer elmondtam, hogy ezekkel a válogatott szünetekkel nem tudok kibékülni, nagyrészt felesleges, és elpazarolt perceket tesznek az amúgyis túlhajszolt játékosokba, és ez ismét egy olyan szünet volt amiből a Pool nem jött ki jól.

Először is a brazilok a dél-amerikai kontinensen bohóckodtak, de a nyári Copa America miatt európai idő szerint még péntek hajnalban meccsük volt, így lehetetlen hogy a szombati első meccsre Allisson és Fabinho visszaérjen, és bár próbálták áttenni a meccset egy későbbi időpontra ebbe a Watford nem ment bele. Így a két brazil egyenest Spanyolországba utazott, kikerülve egy pár karantént szabályt, s mivel a BL-ben kedden Madridban lesz a Poolnak jelenése így ott várják be a csapatot.

Curtis Jones az U21-es válogatottba volt behívva ahol az első két edzés után izomfájdalomra panaszkodott, kihagyott három edzést majd jött az Andorra elleni "csúcsrangadó", ahol sérülten is beküldték és 30 percet pályán töltött. Klopp elmondta nem érti, hogy történhetett meg, így őt is egy-két hétre elvesztette.

Ami még a csapat felkészülését nehezítette az az edzőváltás a hazai csapatnál. A Watford és az edzőváltások szorosan kapcsolódnak egymáshoz, előző PL-es szezonjukban is négy edzőt fogyasztóttak el, és idén is ők kezdték meg először az edzőcserét. Az új kinevezett Claudio Ranierinek nem ismeretlen a PL, hiszen már csinált csodát a Leicesterrel. Kloppnak nem volt más lehetősége, mint Sampdoria meccseket nézni, és elemezni, de teljes a sötétség, abból a szempontból, hogy mi várható Ranieritől és az új csapatától.

Nem számítok könnyű meccsre, ezért a hazait támogató 2.5ös hendit jó opciónak tartom erre a mérkőzésre.

Watford - Liverpool: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp