Eltökélt szándékom visszajönni a fényre, azaz a pozitív tartományba kerülni év végére a Guru nevű játékban. Sok kicsi sokra megy alapon tolom meg ezt az 1.30-as szorzót, mert bár túl sok kihívás nincs benne, azért meg kell játszani, hogy legyen belőle profit. Most hogy itt 10 egységre 3-at hoz, vagy 10.000 Ft-ra 3000-et, részletkérdés.

Ennek a tippnek a legfőbb oka, hogy kell a profit, másrészt bennem van a 'félsz', hogy az 1.30 esik szerdáig.

A másik oka, hogy megnéztem a Szeged legutóbbi BL-meccsét az Elverum ellen, Máthéék úgy szop@tták a szegedi csapatot, ráadásul Szegeden, hogy az elég elszomorító volt. Bombac nem játszott, de a védekezés volt igazán elszomorító, az Elverum ráadásul még színezte is a játékot, igazi örömkézit toltak, élvezték a játékot, JCP meg felrobban a pad előtt, játékosaival pörölt, nagyon nem jött össze semmi a dél-alföldi csapatnak.

Nos, amikor ott mondta a kommentár, hogy a következő állomás Kiel, már csak az volt bennem a kérdés, mi lesz a szorzó...

A Kiel-Szeged meccsek nem a Szegedről szólnak.5-7-7-8-10 a két csapat közti gólkülönbség, amikor a Kiel a Szegedet fogadja a BL-ben. Legutóbb volt 5, szóval a tendencia az, hogy zárul az olló, de ha a Szeged úgy játszik, mint az Elverum ellen, simán lehet közte 10 is akár.

A Kiel most megint egy ütőképes csapat, volt a Zebráknak is rosszabb időszaka a közelmúltben, de most megint egy acélos kerettel tolják, klasszis játékosokkal. Otthon zsinórban 22 győzelem BL és Bundes meccseket tekintve, még májusban a Melsungen ellen volt egy 29-28-as siker, a többi hazai meccs mind sima.

A kapuban ott van Landin, aki meg simán el tudja bizonytalanítani a legjobb formában lévő játékosokat is. Nagy tempóban játszanak, ez sem fog ízleni a szegedi Pastor-féle szöszmötölősebb csapatnak. Egy szó, mint száz, Kielbe pofonért jár a Szeged, látva az Elverum elleni meccset, bunda nélkül csodaszámba menne a szegedi pontszerzés.

THW Kiel - Pick Szeged: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp