A Manchester United idénye elég hullamvasút-szerű, hol fenn, hol lenn. CR7 rúgdossa a gólokat, amivel nincs is baj, de ettől függetlenül a United úgy csapatként nem tűnik acélosabbnak. Még.

HHenrik modta egy műsorban, pontosan nem emlékszem melyik magazinműsorban, hogy nem azt kell nézni, hogy hány gólt lő CR7, hanem azt, hogy miatta mennyit nem lőnek a többiek.

Érdekes megközelítés.

Persze az is tény, hogy nem volt Rashford, meg minden, ettől még utolsó 7 tétmeccséből a Vörös Ördögök csapata 4-et elbukott. Tegnap számoltam, ha jól emlékszem 11 tétmeccsből 10 volt olyan, ahol a United gólt kapott, vagy inkább gólokat, mint előző bajnokin a Leicester ellen. Vardyék négyet vertek, az nem gyenge.

A Unitedre, és úgy a PL-es csaaptokra, magára a ligára is jellemző, hogy inkább a 2. félidők hozzák a show-t, de ez érzésre a Unitednél kifejezetten igaz. Totál lusta vagyok utána nézni, de sok United meccs van előttem, ahol a 2. félidő volt igazán erős. Visszanéztem itt az utolsó 5 meccsük, 4-szer kapott gólt a united a 2. játékrészben. BL-meccsen mindkét 2. félidőben kapott gólt, a YB elleni berni meccsre biztos emlékszünk, ahogy a YB -igaz, emberelőnyben-, de a 2. játékrészben fordított a United ellen, és bár a Villarreal elleni találkozót nem láttam, mindenki azt mondta, írta, hogy minimum az ikszre, de inkább a három pontra rászolgált a spanyol csapat.

Ergo a védekezés nudli, az Atalantánál meg mostanában már kezdenek jönni az igazi Atalantás eredmények, 4-5 gólos meccsek, vagy még több. Muriel is felépült, Zapata is játékra kész, bár vannak hiányzók, azért Gasperini egy ütőképest kezdőt simán összedob.

Olyan meccset várok, ahol az első játékrészben még úgy, ahogy tartják magukat a csapatok, de a 2. játékrészben már jönnek a gólok, kockázatvállalás. Az én tippem, hogy a 2. fi-ben mindkét csapat lő gólt, ilyen szorzón ez elég acélos opciónak tűnik nekem

Manchester United - Atalanta: Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben - Igen/Nem tipp